“CUMHURİYET BAĞIMSIZ, HÜR VE KUTSAL DEĞERLERİMİZİN YAŞATILMASININ KİLİT ANAHTARIDIR”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,“CUMHURİYET BAĞIMSIZ, HÜR VE KUTSAL DEĞERLERİMİZİN YAŞATILMASININ KİLİT ANAHTARIDIR”
Haberin Tarihi: 28.10.2021 11:44:09 - Okunma Sayısı:2324 defa okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mehmet Demirel; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98’nci yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

MHP İLÇE BAŞKANI MEHMET DEMİREL:

“CUMHURİYET BAĞIMSIZ, HÜR VE KUTSAL DEĞERLERİMİZİN YAŞATILMASININ KİLİT ANAHTARIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mehmet Demirel; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98’nci yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Demirel mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyet, bağımsızlık ülküsü ile sarılmış, güçlü irade ve cesaretle zafere ulaştırdığı Kurtuluş Savaşımızın dillere destan dosta güven düşmana korku saldığı neticedir.

29 Ekim 1923 tarihinden itibaren ilelebet varlığı sürecek olan tarihi mirasımız kutsal değerimizdir.

Cumhuriyetimiz milli egemenliğin ve demokrasinin yegane temsilcisidir. Bağımsız, hür ve kutsal değerlerimizin yaşatılmasının kilit anahtarıdır.

Cumhuriyetimiz; Kahraman Türk Milletimizin kanlarıyla suladığı ve bizlere bıraktığı vatan topraklarının tapusu niteliğindedir. 

Emperyalist Türk Düşmanlarının kirli ve hain emellerinin asla gerçekleşmeyeceğinin bir işaretidir.

Asrı geçen durulmanın, gerilmenin nihayetinde çöküşün dar kalıplarına sıkışıp kalan Büyük Türk Milletinin kaderi değiştirip Cumhuriyet ile birlikte yeniden doğuşun ve başlangıcın timsalidir.

Farklılıkları, ayrılıkları ve ihtilafları alarak milli ruh ve hassasiyetleri üstün kılan birlikte rahmetin sergilendiği ve perçinlendiği gündür Cumhuriyet

Bu yüzden Cumhuriyet dışında macera arayanlar, Cumhuriyetin ilanı ile tarihteki Türk Devletlerini yok sayanlar, Cumhuriyeti sadece emelleri uğruna anahtar olarak görenler Cumhuriyeti siyasi ikbal şahsı hırs ve art niyetli zümrelerdir.

Kutsal ve egemenlik değerimiz olan Cumhuriyetimizi ne pahasına olursa olsun ilelebet muhafaza edeceğiz koruyacağız ve yaşatacağız. Bu azmimiz son nefes son damla son Türk kalana kadar var olacaktır.

Bu vesile ile Cumhuriyet Bayramımızı en içten samimi duygularımla tebrik ediyor ve kutluyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu ilk Cumhurbaşkanımız Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve manevi hatıralarını hürmetle yad ediyorum.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap