Hayırsever İş İnsanı Mustafa Büyükkutlu’dan İlk Ders

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Hayırsever İş İnsanı Mustafa Büyükkutlu’dan İlk Ders
Haberin Tarihi: 30.10.2021 14:47:00 - Okunma Sayısı:2463 defa okundu.

ISUBÜ Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde ilk ders etkinliğini Hayırsever İş İnsanı Mustafa Büyükkutlu gerçekleştirdi.

HAYIRSEVER İŞ İNSANI MUSTAFA BÜYÜKKUTLU’DAN İLK DERS

 

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde ilk ders etkinliğini Hayırsever İş İnsanı Mustafa Büyükkutlu gerçekleştirdi.

Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Çalık’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda ilk ders etkinliğine katılmak için Yalvaç’a giden ISUBÜ Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler de bir konuşma gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Hayırsever İş İnsanı Mustafa Büyükkutlu öğrencilere ilk dersi verdi. Kısaca hayat hikayesini anlatan ve hiçbir zaman hedeflerinden sapmadığını belirten Büyükkutlu, “İleriye dönük hepinizin bir hedefi olsun. Ben küçükken “büyüyünce benim de mercedesim olacak, ben de mercedese bineceğim. Bunun için de çok çalışacağım” derdim. Yılmadan çalıştım, şimdi de mercedese biniyorum.” dedi. 

Öğrencilere dürüst, ahlaklı ve çalışkan olmaları konusunda tavsiyelerde bulunan Mustafa Büyükkutlu, eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileyerek katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap