EĞİRDİR BELEDİYESİ'NDEN BÜYÜK KONSER

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR BELEDİYESİ'NDEN  BÜYÜK KONSER
Haberin Tarihi: 27.7.2013 09:39:00 - Okunma Sayısı:2316 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Su Şenlikleri ve Triatlon Müsabakaları'nın öncesinde bu yıl halka açık konser verileceğini söyledi.

EĞİRDİR BELEDİYESİ’NDEN  BÜYÜK KONSER

 

o TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ SANATÇILARINDAN MUSTAFA CECELİ, YENİ ALBÜMÜ İLE GÜNDEME GELEN MURAT TEKYILDIZ VE TRT’NİN ÖNEMLİ SANATÇILARINDAN FİGEN BİRİCİK EĞİRDİR’DE KONSER VERECEK.                 

            Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Su Şenlikleri ve Triatlon Müsabakaları’nın öncesinde bu yıl halka açık konser verileceğini söyledi.

            Eğirdir Tarihi Kale Meydanı’nda gerçekleşecek konsere bütün vatandaşların davetli olduklarını belirten Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Her yıl düzenli olarak Belediyemizin Triatlon Federasyonu ile işbirliği içerisinde yaptğı Triatlon Müsabakaları ve Su Şenlikleri kapsamında konserlerimiz bu yıl da gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıl yapılan konsere saygıdeğer halkımızın yoğun ilgi göstermesinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Bu yıl daha muhteşem bir havada geçmesini düşündüğümüz halka açık konserimize çevre il ve ilçelerimiz dahil olmak üzere saygıdeğer bütün halkımızı bekliyoruz.” dedi.

            13 Ağustos 2013 Salı akşamı Eğirdir Belediyesi tarafından tertiplenen konser, Tarihî Eğirdir Kale Meydanı’nda yapılacak.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap