Eğitiminin Avrupa’ya açılan kapısı: Isparta Anadolu Lisesi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğitiminin Avrupa’ya açılan kapısı:  Isparta Anadolu Lisesi
Haberin Tarihi: 16.12.2021 17:24:10 - Okunma Sayısı:1427 defa okundu.

Isparta Anadolu Lisesi'nden 3 öğretmen ve 8 öğrenci Makedonya Cumhuriyeti’ne giderek orada Danimarka ve Romanya’da gelen heyetle fikir alışverişinde bulundu.

Eğitiminin Avrupa’ya açılan kapısı:

ISPARTA ANADOLU LİSESİ

 

Son yıllarda Avrupa Birliği projelerini birbiri ardına hayata geçiren Isparta Anadolu Lisesi göz doldurmaya devam ediyor. Okuldan son olarak 3 öğretmen ve 8 öğrenci Makedonya Cumhuriyeti’ne giderek orada Danimarka ve Romanya’da gelen heyetle fikir alışverişinde bulundu.

Isparta Anadolu Lisesi’nden 3 öğretmen ve 8 öğrenci, Active Citizens in Europe adlı proje kapsamında Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’ne gitti. Bu ülkede Danimarka ve Romanya’dan gelen öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Isparta heyeti, siber güvenlik, internet etiği ile güvenliği, bilgi güvenliği konularında çalışmalar gerçekleştirildi. 13-17 Atalık 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, öğrencilerin dijital yeterlilikleri de geliştiriliyor. Ayrıca kültürlerarası etkileşim, iletişim ve yabancı dil becerilerinin gelişimi, girişimcilik gibi konular da bu çalışmalar kapsamında ele alınıyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap