Isparta Orman Bölge Müdürlüğü 2021 Yılı Son Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Orman Bölge Müdürlüğü  2021 Yılı Son Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Haberin Tarihi: 23.12.2021 13:01:00 - Okunma Sayısı:1038 defa okundu.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde 2021 yılı program gerçekleşmeleri ve 2022 yılı programları değerlendirme toplantısı Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü

2021 YILI SON DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

 

​Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde 2021 yılı program gerçekleşmeleri ve 2022 yılı programları değerlendirme toplantısı Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Bölge Müdürü Rifat Ataş Başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısına, Isparta Orman Bölge Müdürlüğü, Bölge Müdürü Yardımcıları Özlem Cevahirci ve Hüseyin Balcı, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri ve Bölge Müdürlüğümüz Etüt Proje Baş Mühendisi katıldı.

Isparta Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş toplantı açılışında bir konuşma yaparak; Orman Genel Müdürlüğü politikaları ve kurumsal aidiyet kuralları çerçevesinde çalışma prensipleriyle ilgi açıklamalarda bulunarak,   2021 yılı program gerçekleşmelerinin tamamlandığını, 2022 yılı programlarında özellikle işletme pazarlama ve silvikültür faaliyetlerinde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini, işe erken başlamanın programların erken tamamlanmasında çok büyük öneme sahip olduğunu, zamana bağlı çalışan bir kurum olarak programların takvim ve tekniğine uygun olarak yapılması gerektiğini ifade etti.

Bölge Müdürü Ataş, 2021 yılı programlarının gerçekleştirilmesinde emeği geçen her kademedeki personele teşekkür ederek, 2022 yılında da azami gayret gösterilerek programların % 100 olarak gerçekleştirilmesi talimatında bulundu.

Toplantıda Şube Müdürleri 2021 yılı program gerçekleşmeleri ve 2022 yılı programlarıyla ilgili sunum yaparak, şubeleriyle ilgili çalışmalar değerlendirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap