TİYATRO ŞENLİĞİ'NİN GALİBİ TURAN YAZGAN ANADOLU LİSESİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TİYATRO ŞENLİĞİ'NİN GALİBİ TURAN YAZGAN ANADOLU LİSESİ
Haberin Tarihi: 4.6.2015 09:45:00 - Okunma Sayısı:3560 defa okundu.

Tiyatro Şenliği'ne katılan okullara Belediyeden jest ...

TİYATRO ŞENLİĞİ’NİN GALİBİ TURAN YAZGAN ANADOLU LİSESİ

 

Tiyatro Şenliği’ne katılan okullara Belediyeden jest ...

 

            Eğirdir Belediyesi kültür hizmetleri çerçevesinde bu yıl ilki düzenlenen Liseler Arası Tiyatro Şenliği sona erdi.  Tiyatro Şenliği’nin sona ermesiyle birlikte ödüller de sahiplerini duldu. Ödül programına İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

            25 Mayıs - 29 Mayıs 2015 tarihleri arasında her gün bir oyunun sergilendiği Tiyatro Şenliği sonucunda jüri üyelerinin oylarıyla Turan Yazgan Anadolu Lisesi birinci, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Yarışmaya katılan dereceye giremeyen okullara da Belediye Başkanlığı’nca mansiyon ödülü verildi.

            Eğirdir Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi’nin Ah Ailem İsimli oyunu birinci seçilirken, teşekkür belgesi ve 3 bin TL’lik ödülü Duran Kış, İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’ın elinden aldı.

            Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Yusuf Kılıç, okulu adına mansiyon ödülünü Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün elinden aldı.

            2. olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2 bin TL ödülünü ve teşekkür belgesini Sabahattin Yılmaz, Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Keş’in elinden aldı. 

            3. olan Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ödülünü Hüseyin Husrev Büyükdoğaç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Karakaya’nın elinden aldı.

            İmam Hatip Lisesi Müdürü Hasan Ceylan, mansiyon ödülünü ve teşekkür belgesini, Belediye Basın Danışmanı İlhan Şimşek’in elinden aldı.

            Tiyatro Şenliği’nin düzenlenmesi ve Eğirdir kültürüne verdiği desteklerden dolayı Belediye Basın Danışmanı İlhan Şimşek’e Belediye Başkanı Ömer Şengöl teşekkür belgesi takdim etti. Başkan Şengöl, basın bürosu çalışanlarında birer teşekkür belgesi takdim etti.

            Programda, birinci olan Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi’nin Ah Ailem İsimli oyunu bir defa daha sahnelendi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap