Eğirdir MYO Öğrencileri “Keşifteyiz” Gezileri Davras Kayak Merkezi’nde

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MYO Öğrencileri  “Keşifteyiz” Gezileri Davras Kayak Merkezi’nde
Haberin Tarihi: 12.1.2022 16:25:02 - Okunma Sayısı:2174 defa okundu.

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Öğrencileri “Keşifteyiz” Gezileri Davras Kayak Merkezi’nde

EĞİRDİR MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ

“KEŞİFTEYİZ” GEZİLERİ DAVRAS KAYAK MERKEZİ’NDE

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksekokulu öğrencileri “Keşifteyiz” gezileri çerçevesinde bölgemizi tanımaya devam ediyor.

Bölgemizin tarihi ve doğal güzellikleri ile öğrencileri buluşturan geziler çerçevesinde turistik çekiciliklere sahip önemli değerlerimizden olan Davras Kayak Merkezi’ne düzenlenen gezi ile kayak merkezi öğrencilere tanıtıldı. Geziye Eğirdir Meslek Yüksekokulu Aşçılık, Gıda Kalite Ve Kontrol Analizi, Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanlığı, Muhasebe Ve Vergi Uygulamaları ile İnsan Kaynakları Yönetimi programlarının ikinci sınıf öğrencileri katıldılar. Ayrıca geziye, Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet Dumlupınar ve Öğr. Gör. Çetin Meydan eşlik ettiler.

2021-2022 Bahar YY’da öğrenimlerine “İşyerinde Mesleki Eğitim” çerçevesinde devam edecek olan öğrenciler bölgemizi tanıma fırsatı bularak, yaklaşan final sınavları öncesinde moral depoladılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap