MHP Eğirdir İlçe Teşkilatı'ndan Musluktan Su Yerine Çamur Akması Sorunu Hakkında Çözüm Önerileri

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Eğirdir İlçe Teşkilatı'ndan  Musluktan Su Yerine Çamur Akması Sorunu Hakkında  Çözüm Önerileri
Haberin Tarihi: 22.1.2022 19:27:36 - Okunma Sayısı:2409 defa okundu.

MHP İlçe Başkanı Mehmet Demirel, musluklardan çamur akması sorunu ile ilgili çözüm önerilerini sıraladı.

MHP Eğirdir İlçe Teşkilatı'ndan

Musluktan Su Yerine Çamur Akması Sorunu Hakkında

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

 

İlçemizde üst üste suların kesilmesi ve musluklardan akan suların çamurlu olması vatandaşları zor durumda bırakıyor. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Demirel, teşkilat olarak sorunun başlangıcından günümüze kadar teknik takipçisi olduklarını belirterek şunları söyledi:

 

"Uzun süredir lokal bölgelerde arıza sebebi ile musluklardan çamur akması sonucu vatandaşlarımızda haklı sebepler ile tepkilere sebep olmuştur. Eğirdir MHP Teşkilatı olarak sorunun başlangıcından günümüze kadar sorunun teknik takipçisi olduk. Teknik konularda uzman olan yetkililer ile ara ara toplantı gerçekleştirdik.

 

Eğirdir’de şebeke suyunun alt yapısı sorunlu olduğunu bu konuda alt yapı değişikliğinin şart olduğunu Eğirdir Belediye Başkanımızın, daha önce Belediye de İlçe Başkanları ile yapmış olduğu toplantıda dile getirmiştik. Alt yapı konusundaki yapılacak olan yatırımı vatandaşlarımızın ali menfaatleri konusunda destekliyoruz.

 

Fakat, yapılacak yatırıma kadar musluklardan sağlığımızı tehdit eden çamur, kil vs akmaması için acil çözüm önerimiz;

 

Mevcut su depolarımızın hemen yanıbaşına birer depo inşa etmek, eski depolardaki arızayı onarırken şebekeyi yeni depolardan musluklara basmaktır. Onarım için boşaltılmış eski depolarımızın içini ve zeminini beton, fayans, mermer gibi envanterler ile kaplamaktır. Bu vesile ile onarım yapılırken toprak, çamur gibi şeylerden arındırılmış olacaktır. Yeni yapılacak olan depolarımızda yedek olarak olası durumlara hazır olacaktır, hizmette aksamayı önleyecektir.

 

Bu önerimiz vatandaşlarımızın haklı tepkilerine kısa süreli ve hızlı bir çözüm olacaktır. Bu noktada Eğirdir Belediye Başkanımız başta olmak üzere teknik donanımı olan belediyemizin ilgili birimine sunduğumuz çözüme kulak vermelerini istiyoruz.

 

Bir an önce harekete geçilmesi ve yeni alt yapı yapılana kadar soruna bu şekilde çözüm bulunması Teşkilat olarak öngörümüzdür. "

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    22.1.2022 20:13:59
    Özellikle İstasyon mahallesinde musluklardan akacak temiz suya hasret kaldık. Sayın başkanın önerilerinin çok acilen hayata geçirilmesini talep ediyoruz.
Yorum Yap