Hemşehrimiz Hamdi Akgül, Sinema Ve Tiyatro Dalında Başarılarına Yenilerini Ekliyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Hemşehrimiz Hamdi Akgül, Sinema Ve Tiyatro Dalında Başarılarına Yenilerini Ekliyor
Haberin Tarihi: 15.3.2022 16:15:05 - Okunma Sayısı:2267 defa okundu.

Yapımcı Selami Taner'in kısa metrajlı film dalında ulusal ve uluslararası ödüller alan Beyaz Badanalı Çocuklar filminin oyuncuları Hamdi Akgül, Ercan Akbay ve Hasan Akbay bu kez de Keloğlan Hazine Peşinde adlı çocuk oyunuyla sahnedeler.

HEMŞEHRİMİZ HAMDİ AKGÜL,

SİNEMA VE TİYATRO DALINDA

BAŞARILARINA YENİLERİNİ EKLİYOR

 

Söke Şehir Tiyatrosu yönetiminde oyunculuk yapan hemşehrimiz Hamdi Akgül, sinema ve tiyatro dalında başarılarına yenilerini ekliyor.

     Yapımcı Selami Taner'in kısa metrajlı film dalında ulusal ve uluslararası ödüller alan Beyaz Badanalı Çocuklar filminin oyuncuları Hamdi Akgül, Ercan Akbay ve Hasan Akbay bu kez de Keloğlan Hazine Peşinde adlı çocuk oyunuyla sahnedeler. Aydın merkez ve ilçeleri ile birçok ilde sahnelenen oyunları takdir topluyor.

     Geçtiğimiz yıllarda birçok çocuk oyunları beğeni toplayan ekibin ilkokulların salonlarında sahneledikleri oyunlara davetler sürmekte. Geçen  haftanın tamamında günde birkaç kez sahnelenen çocuk tiyatro oyunu, bu hafta da sahnelenecek. Okul yönetimi ve öğrenci velileri, tiyatro oyunlarının eğitici ve eğlendirici olduğunu belirterek, ilkokul öğrencilerine olumlu katkı sağladığını belirtmekte.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap