Ulusal Kiraz - Vişne Çalışma Grubu Toplantısı Isparta'da Yapılacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ulusal Kiraz - Vişne Çalışma Grubu Toplantısı Isparta'da Yapılacak
Haberin Tarihi: 13.6.2015 09:25:00 - Okunma Sayısı:1444 defa okundu.

Türkiye'de Kiraz - Vişne yetiştiriciliği ve işleme - pazarlama endüstrisinin iyileştirilmesi amacıyla; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Üniversiteler ve Özel Sektör işbirliğinin kurumsallaştırılması için, 11.09.1997 tarihli Bakanlık Oluru ile kurulan "Ulusal Kiraz-Vişne Çalışma Grubu"nun 19. toplantısı Isparta'da yapılacak.

Ulusal Kiraz - Vişne Çalışma Grubu Toplantısı Isparta’da Yapılacak

 

            Türkiye’de Kiraz - Vişne yetiştiriciliği ve işleme - pazarlama endüstrisinin iyileştirilmesi amacıyla; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Üniversiteler ve Özel Sektör işbirliğinin kurumsallaştırılması için, 11.09.1997 tarihli Bakanlık Oluru ile kurulan “Ulusal Kiraz-Vişne Çalışma Grubu”nun 19. toplantısı Isparta’da yapılacak.

            Ülkemiz Kiraz - Vişne yetiştiriciliği, işlenmesi ve iç - dış pazarlamasındaki son gelişmelerin ve AR-GE çalışmalarının gözden geçirilmesi ve çalışmaların bir düzen ve işbirliği içinde yürütülebilmesi amacıyla düzenlenecek olan toplantı, 15-16 Haziran 2015 tarihlerinde Isparta Basmacıoğlu Oteli Toplantı Salonunda yapılacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap