“BENİ DİNLER MİSİN?” PROJESİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika, “BENİ DİNLER MİSİN?” PROJESİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Haberin Tarihi: 28.4.2022 17:46:51 - Okunma Sayısı:971 defa okundu.

Eğirdir ilçemizde teknoloji ve tütün bağımlılığı olan ailelerine mektup yazan ve ilçe bazında dereceye giren öğrencilerimizden birinci olan Atatürk ilkokulu öğrencisi Eflal Sena Silav, ikinci olan Süleyman Demirel ilkokulu öğrencisi İrem Altunel, üçüncüsü Şehir Muhammet Korkmaz İlkokulu öğrencisi Berrak Korkmaz için ödül töreni düzenlendi.

 “BENİ DİNLER MİSİN?” PROJESİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

“Kalpten Kalbe Bağımlılıkla Mücadele” Sloganı ile Yürütülen "Beni Dinler Misiniz?" Projesi

Isparta Valiliği,Isparta Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşilay Isparta şubesinin ortaklaşa yürüttüğü “Kalpten Kalbe Bağımlılıkla Mücadele “sloganı ile yürütülen “Beni Dinler misin?” Projesi kapsamında; Eğirdir ilçemizde teknoloji ve tütün bağımlılığı olan ailelerine mektup yazan ve ilçe bazında dereceye giren öğrencilerimizden birinci olan Atatürk ilkokulu öğrencisi Eflal Sena Silav, ikinci olan Süleyman Demirel ilkokulu öğrencisi İrem Altunel, üçüncüsü Şehir Muhammet Korkmaz İlkokulu öğrencisi Berrak Korkmaz için ödül töreni düzenlendi.

Kaymakam Adem Çelik nezdinde törene, Yeşilay Isparta şubesi YK üyesi ve proje koordinatörü Selin Tekocak, Yeşilay gönüllü üyesi Başak Sever ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu,Yeşilay İlçe Temsilcisi Aysun Doğan, öğrenci velileri ve okul idarecileri katıldı.

Yeşilay şubesi Isparta YK üyesi ve proje koordinatörü Selin Tekocak, 2019 yılında 3000 öğrenci ile başlayan projeyi bu yıl 12 ilçede 5268 öğrenci ile yapmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, Kaymakam Çelik’e proje hakkında bilgilendirmede bulundu.

Sayın Kaymakamımız Adem Çelik öğrencilerle tanışarak, onlara mektuplarını ve yazarken neler hissettiklerini sordu. Ardından öğrencilere Yeşilay Isparta ve İlçe Milli Eğitim tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi.

Kaymakam Adem Çelik, Yeşilay Isparta şubesine bu kadar anlamlı bir projeyi başlattıkları için teşekkürlerini iletti. Toplu resim çekilmesinin ardından tören sona erdi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap