Kaymakam Adem Çelik’in “1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü” Kutlama Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem Çelik’in  “1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü” Kutlama Mesajı
Haberin Tarihi: 1.5.2022 12:45:32 - Okunma Sayısı:751 defa okundu.

"Hayata emeği ile değer katan herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun"

KAYMAKAM ADEM ÇELİK’İN

 “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ”

KUTLAMA MESAJI

 

"2008 yılında, Devletimiz tarafından insanların hak ve emeğine saygının bir göstergesi olarak ilan edilen “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”, 2009 yılı Nisan ayında TBMM’de kabul edilen yasa ile resmi tatil olarak belirlenmiştir.

İşçilerimiz, emek ve alın terleriyle ülkemizin büyümesi, gelişmesi ve hedeflerine ulaşmasında önemli rol oynamaktadır. İşçi ve diğer çalışanlarımızın çabaları sayesinde ülkemizin refah düzeyi artmakta, vatandaşlarımız daha iyi şartlarda hayatını sürdürmektedir.

En kutsal kazanç; alın teri ile kazanılan, helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını, alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız. 1 Mayıs gününün taşıdığı anlamın bu kültürün gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir fonksiyon icra edebileceği kuşkusuzdur.

Bu vesile ile emeğiyle geçimini temin eden ve ülkemizin kalkınmasında katkı sağlayan tüm çalışanlarımızın gururla kutladıkları bu anlamlı günde, tüm kamu personelimizin ve işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlar, tüm emekçi kardeşlerimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar diler ve aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir yaşam geçirmelerini temenni ederim. "

Adem ÇELİK

Eğirdir Kaymakamı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap