Taekwondo Yıldız Kız - Erkek İl Seçmeleri Eğirdir’de Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Taekwondo Yıldız Kız - Erkek İl Seçmeleri  Eğirdir’de Yapıldı
Haberin Tarihi: 24.5.2022 13:27:44 - Okunma Sayısı:940 defa okundu.

İlçemiz sporcularının başarılı olduğu müsabakalarda sıkletlerinde 3 kişi İl birincisi, 5 kişi İl ikincisi ve 1 kişi de İl üçüncüsü oldu.

TAEKWONDO YILDIZ KIZ - ERKEK İL SEÇMELERİ

EĞİRDİR’DE YAPILDI


 Taekwondo Federasyonu  Faaliyet programında yer alan Yıldız Kız Erkek İl seçmeleri 22 Mayıs 2022 pazar günü Eğirdir’de gerçekleştiridi. 100 sporcunun katıldığı yarışmalarda İlçemiz sporcularının başarılı olduğu müsabakalarda sıkletlerinde 3 kişi İl birincisi, 5 kişi İl ikincisi ve 1 kişi de İl üçüncüsü oldu.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu, yarışmaların Eğirdir’de yapılmasından gurur duyduklarını belirterek şunları söyledi: “22 Mayıs 2022 pazar günü TAEKWONDO Federasyonu  Faaliyet programında yer alan Yıldız Kız Erkek İl Seçmelerini ( İl Birinciliğini) EĞİRDİR’de yapmanın gururunu yaşadık. Belediyemizin katkılarıyla yaklaşık 100 sporcumuza, ailelerine, antrenörlerine ve hakemler olmak üzere toplam 400 kişiye yöresel düğün yemeğimiz olan kabune helva ve ayran ikramlı turnuvamız, yeni yapılan Liman Yolunda Taekwando gösterisi ve tekne gezimizle son buldu. İlçemiz sporcularının başarılı olduğu müsabakalarda sıkletlerinde 3 kişi İl birincisi, 5 kişi İl ikincisi ve 1 kişi de İl üçüncüsü oldu. Başarılı olan sporcularımızı cani gönülden kutlar emeği geçen antrenörlerimiz Kadir EKEN ve Sümeyra ÇETİNTÜRK hocalarımızı tebrik ediyorum. Spora ve gençlerimiz adına yaptığımız tüm etkinlik ve projelere destek veren başta Kaymakamımız Sayın Adem ÇELİK olmak üzere ihtiyaç duyduğumuz tüm hizmeti aldığımız Belediye Başkanımız Sayın Veli GÖK ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap