Uluborlu Kiraz Festivalinde Aylin Cesur, “Az Kaldı” Dedi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Uluborlu Kiraz Festivalinde Aylin Cesur, “Az Kaldı” Dedi
Haberin Tarihi: 30.6.2022 14:27:17 - Okunma Sayısı:2103 defa okundu.

Kiraz üreticilerinin sorunlarını bildiklerini ve çözünleri ile hazır olduklarını belirten Cesur, "Az Kaldı" dedi ve her söylediğinde alkışlarla tepki aldı.

Uluborlu Kiraz Festivalinde Aylin Cesur, “Az Kaldı” Dedi

“Kirazıyla, Gülüyle, Elmasıyla, Lavantasıyla, Karanfiliyle Isparta’mız Yeniden Birincilikler Şehri Olacak”
“Kararıp Kalmayın, Kiraz Üreticisi Emeğinin Karşılığını Alacak”


Isparta Milletvekili Aylin Cesur ve İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Uluborlu Kiraz Festivalinin açılışını yaptı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Muğla Milletvekili Metin Ergun’un ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Avukat Ünzile Yüksel’in de katıldığı festivalde, İYİ Parti belediye meclis üyeleri, İl ve İlçe Yönetimleri ve teşkilatları ile hazır bulundu. Festival töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı, mehter gösterileri eşliğinde festival alanına gelen korteje halkın sevgi gösterisi gözlerden kaçmadı.


Yapılan konuşmalarda Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna ve Uluborlu Kaymakamlığına teşekkür edilen ve kirazın önemine değinilen konuşmalar yapıldı.

Kiraz üreticilerine 1.’lik, 2.’lik, 3.’lük ve 4.’lük ödülleri verildi.
Akşam yapılan konsere de halkın yoğun ilgisi dikkat çekti. Törenlerin tamamına katılan ve hem açılışta hem de akşam konser öncesi halkı selamlayan Milletvekili Cesur, yaşlı ve engelli vatandaşların olduğu kısma geçerek tek tek hepsiyle görüştü, sohbet etti. Kiraz üreticilerinin sorunlarını bildiklerini ve çözünleri ile hazır olduklarını belirten Cesur, "Az Kaldı" dedi ve her söylediğinde alkışlarla tepki aldı.

Milletvekili Cesur ve İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam ve beraberindekiler akşam da Gönen Halk Konseri’ne katıldılar. Orada da yoğun ilgi ile karşılanan Cesur’la fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar sıraya girdi. Hepsiyle tek tek ilgilenen Cesur, gençlerle birlikte şarkılara eşlik etti. Konser bitiminde Gönen Meydanında kızlı, erkekli, açık kapalı, genç yaşlı Gönen Halkı ile coşkuyla söylenen İzmir Marşı’na eşlik etti.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap