MÜJDELER OLSUN!!!!! (GETAT)

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MÜJDELER OLSUN!!!!! (GETAT)
Haberin Tarihi: 2.8.2022 11:13:38 - Okunma Sayısı:3053 defa okundu.

Havva Mutlucan Yazdı...

MÜJDELER OLSUN!!!!! (GETAT)

          İlçemizde göreve başladıktan sonra gecesini gündüzünü katıp hastanemiz için yoğun çaba sarf eden Başhekim Uzm. Dr. Semih GÜRLER, hastanemize bir hizmet daha kazandırarak Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp uygulamaları GETAT Merkezi”ni halkımızın hizmetine sunmayı başardı.

          Hastanemizdeki GETAT merkezinde Kupa ve Hacamat tedavisine başlanılmış olup en kısa zamanda Sülükle tedavi uygulaması da yapılmaya başlayacaktır.

          Hastanemiz GETAT servisinde görevli Başhekim Yardımcısı Dr. Orçun DEMİRSÖKEN, Isparta Şehir Hastanesinde 2019 yılında açılan GETAT Merkezi kurucularından olup, Sağlık Bakanlığımızın onayı ve Başhekimimiz Uzm. Dr. Semih GÜRLER’in desteği ile GETAT servisinin ilçemize kazandırılmasında büyük rol oynadı.

          İlimiz Şehir Hastanesindeki imkânların komşu ilçe ve köylerinde yaşayan vatandaşlarımızın ayağına gelerek, doktorumuzun deneyimlerinden herkesin yararlanabilmesi temennimizdir.

          GETAT tedavisi bazı yerleşim yerlerinde merdiven altı, sağlıksız, steril olmayan  ortamlarda ve alanında uzman olmayan kişiler tarafından yapılmaktadır.

          Hastanemizde açılan GETAT merkezinde kullanılan malzemeler tek kullanımlıktır, ortam sterildir ve uygulama bizzat Başhekim Yardımcısı Dr. Orçun DEMİRSÖKEN tarafından yapılmaktadır.

          Yapılan hizmet SGK ödeme kapsamı dışında olduğundan tedavi için gelen hastalar cüzi miktarda hastaneye makbuz karşılığı ödeme yapacaklar. Vatandaşlarımız hekimimize GETAT da yapılan hizmet için ayrıca ücret ödemeyecek.

          Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Dr. Orçun DEMİRSÖKEN tarafından hastanemizde Ozon tedavisi ve mezoterapi uygulamalarının da başlaması için çalışmaları devam etmektedir.

          Fakat doktorlarımızın mağduriyeti ile ilgili bir maruzatı da söylemeden geçemeyeceğim; Sağlık Bakanlığımızın GETAT servisinde çalışan hekimlerimize mutlaka ayrı bir ödenek sunmaları ve ayrıca sözleşmeli ve kadrolu hekim arasındaki ayrımı ortadan kaldırılması olumlu olacaktır.

          Müjdeler olsun Eğirdir’imize, teşekkürler hastanemizde görevli emeği geçen tüm idareci ve personelimize!

          Bizlerin de Eğirdir’de ikamet eden vatandaşlar olarak görevimiz hastanemize açılan tüm branşlarda  hizmet veren birimlere destek vermektir.

Saygılarımla;

02.08.2022                                                                   Havva MUTLUCAN

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    2.8.2022 21:01:10
    Kemik hastanemize bir hareket olur inşallah
  • Rumuz
    (Rumuz)
    2.8.2022 18:03:26
    Teşekkürler havva hanim tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederiz
  • Rumuz
    (Rumuz)
    2.8.2022 14:14:01
    Teşekkürler havva hanim yazılarınızı takip ediyoruz
  • Rumuz
    (Rumuz)
    2.8.2022 11:21:25
    Havva çok teşekkür ederiz hastanemizde böyle hizmetler görmek bizleri heyecanlandırıyor inşallah halkımızda sahip çıkar
Yorum Yap