IGC Başkanı Şevket Karahan: "Milli birliğimiz tehdit altında"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,IGC Başkanı Şevket Karahan:  "Milli birliğimiz tehdit altında"
Haberin Tarihi: 22.7.2015 09:45:00 - Okunma Sayısı:1119 defa okundu.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şevket Karahan, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen kanlı eylemin ve Adıyaman'da PKK saldırısı sonucu bir askerimizin şehit düşmesinin, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine kasteden mihrakların saldırıları olduğunu belirtti.

IGC Başkanı Şevket Karahan:  “Milli birliğimiz tehdit altında”

 

            Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şevket Karahan, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen kanlı eylemin ve Adıyaman’da PKK saldırısı sonucu bir askerimizin şehit düşmesinin, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine kasteden mihrakların saldırıları olduğunu belirtti.

            Millet olarak, her türlü terör eylemine karşı ortak hareket edilmesi gerektiğini belirten Şevket Karahan, “Bir askerimizin şehit düşmesi ve 30’un üzerindeki gencimizin hayatını kaybetmesi kuşkusuz ülkemiz üzerinde emelleri olan çevrelerin kirli birer tezgâhıdır. Terör eylemlerinin amaçlarına ulaşmamasının bir yolu da, millet olarak ortak tavır sergileyebilmemizden geçmektedir. Unutulmamalıdır ki, halkımızı sokağa çağıran çevreler, terörün amaçlarına hizmet etmekte, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan mihraklara fırsat vermektedirler. Her iki saldırının da Türkiye’ye yönelik olarak yapıldığını hatırlatmak isterim” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap