Rektör İbicioğlu'ndan SDÜ'yü Kazanan Öğrencilere Mesaj...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Rektör İbicioğlu'ndan SDÜ'yü  Kazanan Öğrencilere Mesaj...
Haberin Tarihi: 3.8.2013 09:46:00 - Okunma Sayısı:2209 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu üniversiteyi tercih edenler için mesaj yayınladı.

Rektör İbicioğlu'ndan SDÜ'yü  Kazanan Öğrencilere Mesaj...

 

            Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu üniversiteyi tercih edenler için mesaj yayınladı.

            İbicioğlu'nun mesajı şöyle;

            "Üniversitemizin sunduğu olanakları öğrenci adaylarımıza, ailelerine, Isparta kamuoyuna ve vatandaşlarımıza daha yakından tanıtmayı istedik. Üniversitemizin dinamik yapısı nedeniyle siz bu sayfaları incelerken bile üniversitemizde bir takım yenilikler gerçekleşmiş olabilir.     

            Üniversitemizi, istihdam garantili programlarımızı, barınma olanaklarımızı, gelişmiş sosyal ve kültürel alt yapımızı, stresten uzak bir yaşam sunan, doğal güzelliklerle bezenmiş Ispartamızı yerinde görüp tanımak üzere sizi ilimize davet ediyoruz.

            Süleyman Demirel Üniversitesi olarak yüzümüzü dünyaya döndük. Uluslararasılaşmayı stratejik planlarımızda ana hedef haline getirdik. Bilginin evrenselliğine inanarak nerede olursa olsun bilgiye ulaşmayı ve onu insanlık için kullanmayı ilke edindik. Bilgiyi üreten yayan ve kullanan bir kurum olarak ilimizin, bölgemizin, ülkemizin ve tüm insanlığın sorunlarına çözümler üretmeyi amaçladık. Ürettiğimiz katma değerle, çağdaş ve demokratik bir Cumhuriyet üniversitesi olmayı hedefledik.

            Süleyman Demirel Üniversitesi olarak eğitim-öğretim ve araştırmada kaliteden ödün vermeden emin adımlarla geleceğe yürümek istiyoruz. İçinde bulunduğumuz yörenin toplumsal değerlerine saygılı, yereli iyi bilen, ülke sorunlarına duyarlı, bununla birlikte globalleşmiş bir üniversite olma yolunda büyük gelişmeler gösteriyoruz.

            Toplumsal ve sürdürülebilir kalkınmaya somut katkı yapmak üzere disiplinler arası proje işbirlikleri üreten ve yürüten bir yükseköğretim kurumuyuz. Son yıllarda gerçekleştirdiğimiz TÜBİTAK, KALKINMA BAKANLIĞI, SAN-TEZ ve Avrupa Birliği kaynaklı proje atılımlarımızla hem öğretim üyelerimiz hem de öğrencilerimiz için önemli akademik gelişme imkânları ve tecrübeleri sağlayabilen bir kurum haline geldik.

            Son yıllarda gerçekleştirdiğimiz çok sayıda alt ve üst yapı projelerin ile diğer iyileştirmeler, merkezi ve yerel yöneticiler ile diğer yerel paydaşlarımız arasında kurduğumuz iyi iletişim ve sıkı işbirlikleri Süleyman Demirel Üniversitesi’ni bir dünya üniversitesi olma yolunda geliştiren etmenler olmuştur.

            Bu anlamda Isparta üniversitesini kucaklayan, öğrencilerini ise kendi evladı gibi benimseyip değer veren bir üniversite kentidir. İşte, tüm bu gelişmeler ışığında siz değerli öğrencilerimizi ve ailelerini üniversitemizde görmekten mutluluk duyacağız.

            Sizleri Isparta’ya ve Üniversitemize bekliyoruz.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap