Ramazan Acar Ölümsüzleştirilecek

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ramazan Acar  Ölümsüzleştirilecek
Haberin Tarihi: 25.7.2015 09:33:00 - Okunma Sayısı:1488 defa okundu.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz Mayıs ayında trafik kazasında kaybettiğimiz cemiyetin eski başkanlarından Ramazan Acar'ın isminin il merkezinde bulunan sokak, cadde veya bir parka verilmesi için girişimlere başladı.

Ramazan Acar  Ölümsüzleştirilecek

 

            Isparta Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz Mayıs ayında trafik kazasında kaybettiğimiz cemiyetin eski başkanlarından Ramazan Acar’ın isminin il merkezinde bulunan sokak, cadde veya bir parka verilmesi için girişimlere başladı.

            Elim bir trafik kazası sonrası genç yaşta aramızdan ayrılan Ramazan Acar için Isparta Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanlığı’na dilekçe sundular. Meslektaşımız Merhum Ramazan Acar’ın isminin ölümsüzleştirmek adına Belediye Başkanlığına dilekçe veren yönetim kurulu üyeleri en kısa zamanda taleplerinin yerine getirilmesini de Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan rica ettiler.

İŞTE O DİLEKÇE

ISPARTA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

                                                           ISPARTA

            Isparta – Burdur Gelincik Karayolu üzerinde 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü elim bir trafik kazası sonucu Isparta Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı RAMAZAN ACAR’ın vefatı, Isparta’da görev yapan basın mensuplarını derinden üzmüştür. İlimizde çeşitli basın kuruluşlarında Isparta ve basın mensupları için hizmet eden eski başkanımız RAMAZAN ACAR’IN isminin ilimizdeki sokak, cadde veya parka verilmesini bununla ilgili gerekli düzenlemenin yapılmasını saygılarımızla arz ederiz.  24.07.2015

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu

Adına BAŞKAN

ŞEVKET KARAHAN

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap