Oda Müziği dinleyenleri büyüledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Oda Müziği dinleyenleri büyüledi
Haberin Tarihi: 11.8.2015 11:07:00 - Okunma Sayısı:2979 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi Klasik Müzik Festivali kapsamında her cumartesi Ayastefanos Kilisesi'nde düzenlenen piyano, keman, flüt ve kanun dinletisi Eğirdir halkı tarafından büyük beğeni ile izleniyor.

Oda Müziği dinleyenleri büyüledi

 

            Eğirdir Belediyesi Klasik Müzik Festivali kapsamında her cumartesi Ayastefanos Kilisesi’nde düzenlenen piyano, keman, flüt ve kanun dinletisi Eğirdir halkı tarafından büyük beğeni ile izleniyor.

            8 Ağustos 2015 Cumartesi günü yapılan etkinliğe çok sayıda klasik müzik tutkunu katılırken, abuasıyla Begüm Edirne, Fagotuyla Merve Kuşoğlu, Klarnetiyle Meltem Güler dinleyenlerin kulaklarındaki pası aldı. Ayastefanos Kilisesi’nde yapılan resitalde Klasik Müzik Festivali kapsamında  kursiyer öğrencilerin izleyici önündeki ilk denemeleri ayakta alkış aldı. 

            Klarnet, keman ve flütün yanı piyano ile de gerçekleştirilen performanslar izleyicileri memnun etti. Eski dostlar ve yıldızların altında gibi eserleri sergileyen Azerbaycanlı piyanist Cemile Arif'in konseri ise misafirlerden tam not aldı. 

            Eğitmen Meltem Güler Klarnetiyle Ernesto Cavallini Adagio and Tarantella, Nimet Bulucu blok flütiyle Yağmur ve Uç Uç Böceğim, Eren Okur  Klarnetiyle yağ satarım ve Fransız Halk Şarkısı Tekerleme, Dağhan Dal kemanıyla, Küçük kemancı, Ayşe Ünverdi Kemanıyla Daha Dün Annemiz, Woodwind Trio Oda Müziği, C. Huguenin G-moll g. IBERT obua, klarnet, fagot üçlüsü de Astor piazzda Libertango eserlerini sergilediler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap