Zafer Çağlar, THK Genel Başkanlığı için aday gösterildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Zafer Çağlar, THK Genel Başkanlığı için aday gösterildi
Haberin Tarihi: 12.8.2015 17:38:00 - Okunma Sayısı:1662 defa okundu.

Türk Hava Kurumu Başkan Vekili Mustafa San, 12 Eylül'de yapılacak THK Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık için THK Vakfı Başkanı Kürşat Atılgan ve Isparta Şube Başkanı Zafer Çağlar'ın aday olduğunu bildirdi.

Zafer Çağlar, THK Genel Başkanlığı için aday gösterildi

 

            Türk Hava Kurumu (THK) Başkanı Vacit Öktem'in istifasının ardından başkan vekilliğine seçilen Mustafa San, 12 Eylül'de yapılacak THK Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık için THK Vakfı Başkanı Kürşat Atılgan ve Isparta Şube Başkanı Zafer Çağlar’ın aday olduğunu bildirdi.

            San, yaptığı açıklamada, THK'nın 42. Olağanüstü Büyük Genel Kurulu'nda 28 Aralık 2014'te genel başkanlığa seçilen Vacit Öktem'in 10 Ağustos itibarıyla başkanlık görevinden istifa ettiğini hatırlatarak, THK Yönetim Kurulu kararıyla seçim gününe kadar THK Başkanlığına vekaleten kendisinin getirildiğini söyledi.

             Eylül ayında yapılacak THK Büyük Genel Kuruluna kadar başkanlık görevini vekâleten yürütecek olan Mustafa San yaptığı açıklamada “Türk Hava Kurumu çok büyük bir camia ve biz yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte görevimizin başındayız, Kurumumuz tarafından sürdürülen faaliyetler hiçbir aksaklık olmadan devam edecek. Türk Hava Kurumu, ülkemizin geleceği ve gençlerimizin nitelikli olarak yetişmesine yaptığı katkılar noktasında çok önemli görevler üstleniyor. Halkımızın bize olan desteği ve inancıyla gelecekte çok daha önemli faaliyetlere imza atacağımıza inanıyoruz. Yeni dönemin Ülkemize, Halkımıza ve Kurumumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

            THK Genel Başkanlığı için sadece delegelerin aday olabileceğini ifade eden San, "Şu anda görünen iki aday var. Türk Hava Kurumu Vakfı Başkanı Kürşat Atılgan ve Isparta Şube Başkanı Zafer Çağlar. Delegelerden en çok oyu alan aday başkanlığa seçilecek" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap