ISPARTA AK PARTİ'DE 26 ADAY ADAYI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISPARTA AK PARTİ'DE  26 ADAY ADAYI
Haberin Tarihi: 5.9.2015 16:55:00 - Okunma Sayısı:3159 defa okundu.

1 Kasım'da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri için Isparta'dan Ak Parti Milletvekili seçilebilmek için 26 aday adayı başvuruda bulundu.

ISPARTA AK PARTİ’DE  26 ADAY ADAYI

 

            1 Kasım’da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri için Isparta’dan Ak Parti Milletvekili seçilebilmek için 26 aday adayı başvuruda bulundu.

            7 Haziran seçimlerinde Isparta AK Parti’den 39 aday adayı başvuruda bulunmuştu

            AK Parti İl Başkanlığı’ndan edinilen bilgilere göre 7 Haziran seçimlerinde milletvekili aday listesinde yer alan Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, İsmail Özdemir, Ayşe Usta aday adaylığı için yeniden başvuruda bulundu.

            2011 seçimlerinde Isparta Milletvekili seçilen Haydar Kemal Kurt’un yanı sıra, 7 Haziran seçimleri öncesinde müracaatta bulunan, Emin Korkmaz, Gülsüm Tunçbilek, Hacer Boyacı, Hatice Doğutaş, Mehmet Akın, Müjgan Cingöz, Rezan Demiralay, Mustafa Serkan Demirekin, Zübeyde Şibara, Celalettin Gültekin, Adem Öcal ve Murat Çağrı Yıldız bir kez daha aday adaylığı başvurusu yapan isimleri olarak dikkat çekti.

            Ahmet Çakır, Mehmet Akdeniz, Naci İnanıcı, Orhan İnce, Abbas Tevfik Pirimoğlu, Ali Osman Altunbaşak, Yunus Balcı, Türker Aygündüz, Hasan Yılmaz, 1 Kasım seçimleri için aday adaylığı için ilk başvurularını yaptılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap