GAZİLER GÜNÜ ANISINA EĞİRDİR'DE MEVLÜT OKUTULACAK, YEMEK VERİLECEK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,GAZİLER GÜNÜ ANISINA EĞİRDİR'DE MEVLÜT OKUTULACAK, YEMEK VERİLECEK
Haberin Tarihi: 16.9.2015 15:09:00 - Okunma Sayısı:1546 defa okundu.

Belediye Başkanı Şengöl, okunacak Mevlid-i şerif ile verilecek yemeğe bütün halkımız davetlidir" dedi.

GAZİLER GÜNÜ ANISINA EĞİRDİR'DE MEVLÜT OKUTULACAK, YEMEK VERİLECEK

 

            19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle Eğirdir'de Belediye tarafından 18 Eylül Cuma günü Kervansaray Düğün ve Toplantı Salonu’nda halkımıza yemek ikramında bulunulacak. 18 Eylül Cuma günü öğleden önce ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin ruhlarına ithafen Mevlid-i Şerif okutulacak. Cuma namazını müteakip de yemek ikramı başlayacak. Belediye Başkanı Şengöl, “okunacak Mevlid-i şerif ile verilecek yemeğe bütün halkımız davetlidir" dedi.

            Eğirdir'de Gaziler'e yakışan bir program düzenlecek. Kaymakamlık, Müftülük ve Belediye işbirliği ile düzenlenecek mevlüt ve yemek programı cuma günü gerçekleşecek. Cumartesi günü de kutlama etkinliği devam edecek. 

            Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Bütün halkımıza şimdiden duyuruyoruz, 18 Eylül Cuma günü öğleden önce Kervansaray Düğün ve Toplantı Salonu'nda mevlüt okutulacak, en yakın camide cuma namazı kılındıktan sonra 13.40'da yemek verilecek. Başkan Ömer Şengöl, “Tüm halkımızı okunacak mevlüdümüze ve verilecek yemeğimize davet ediyoruz. Şehitleimize Allah'ta rahmet diliyor, kabirleri nur olsun diyoruz. Gazilerimizi de saygıyla anıyoruz!" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap