Bahçeşehir Koleji Isparta'da açılıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Bahçeşehir Koleji  Isparta'da açılıyor
Haberin Tarihi: 6.10.2015 10:12:00 - Okunma Sayısı:2071 defa okundu.

Kaliteli eğitimi Türkiye'de yaygınlaştırmak hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen, ülke genelinde 7 bölgede, 141 okulu, 69 kampüsü ile yaklaşık 25.000 öğrenciye hizmet veren Bahçeşehir Koleji 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında Isparta'da açılıyor.

Bahçeşehir Koleji  Isparta’da açılıyor

 

            Kaliteli eğitimi Türkiye’de yaygınlaştırmak hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen, ülke genelinde 7 bölgede, 141 okulu, 69 kampüsü ile yaklaşık 25.000 öğrenciye hizmet veren Bahçeşehir Koleji 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında Isparta’da açılıyor.

            Bahçeşehir Koleji Isparta kampüsünün ilk adımı, Bahçeşehir Koleji CEO’su Devrim Karaaslanlı, Genel Müdür Yardımcıları Özlem Dağ, Arda Cingöz ve Ali Rıza Lüle ile kampüs kurucuları Mustafa Özaydın ve İsmail Akçil’in bir araya geldiği toplantıda anlaşmanın imzalanmasıyla atıldı.

            Bahçeşehir Koleji’nin eğitim alanındaki deneyimini ve birikimini kendi şehirlerindeki çocuklara ulaştırmak amacıyla yola çıkan, Isparta’nın öncü eğitim kurumu Özaydın Lisesi ve  inşaat firması “Metro Mühendislik”  kurucusu İnşaat Mühendisi Mustafa Özaydın ile; 1987 yılından beri Isparta’da eğitim alanında birçok başarıya imza atan Büyük Başarı Eğitim Kurumları Kurucusu İsmail Akçil, Bahçeşehir Kolejinin eğitim anlayışı doğrultusunda 21. Yüzyıl becerileriyle donatılmış, dünya vatandaşları yetiştirmek üzere Isparta kampüsünü eski Sümerbank caddesindeki Süleyman Demirel Üniversitesine ait yerleşkede açıyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

            Türkiye’de çağdaş ve evrensel değerlere dayanan kaliteli eğitime öncülük eden Bahçeşehir Koleji kaliteli eğitimi Ispartalı çocuklarla buluşturuyor

            Dünyada uygulanan modern eğitim anlayışını Türkiye’de başarıyla uygulayan Bahçeşehir Koleji,  46 yıllık eğitim tecrübesinden güç alarak dünyaya örnek oluşturacak eğitim modelleri geliştiriyor. Kişiye Özgü Öğretim Modeli, Yabancı Dil Eğitimi, Bilişimsel Düşünme Eğitimi, STEM+A ve Dijital Eğitim gibi eğitimde fark yaratan uygulamalarıyla öne çıkan Bahçeşehir Koleji, 5 yaştan itibaren uygulamaya başladığı Kodlama Saati ile çocuklara küçük yaşta kodlama öğretiyor.  Bahçeşehir Kolejinin  ‘ComputationalThinking - Bilişimsel Düşünme’ projesi kapsamında geliştirilen ve konuya ilişkin literatür ve uygulamalar referans alınarak oluşturulan özgün eğitim çerçevesinde uygulanan Kodlama Saati’nin amacı çocuklara bilgisayarımsal düşünmeyi öğretmek ve algoritmik beceriler kazandırmak. Bahçeşehir Kolejinin sunduğu eğitim ile öğrenciler 21. yüzyıl becerilerinin en öne çıkan özellikleri olan yabancı dil becerileri, fen ve matematik okuryazarlığı, yaratıcılık ve yenilikçilik, iletişim ve işbirliği becerileri, eleştirel düşünme ve sorun çözme, liderlik vasıfları, kültürlerarası bilinçlilik, dijital okuryazarlık becerileri ile yetişiyor. Bahçeşehir Koleji anaokulundan başlayarak eğitim sistemini bu temel becerileri kazandırmak hedefiyle şekillendiriyor. Bilimsel ve akademik veriler ışığında geliştirilen ve uygulanan çağdaş eğitim modelleri ile geleceğe hazırlanan Bahçeşehir Koleji öğrencileri TEOG başarılarıyla her yıl Türkiye’nin zirvesinde yer alıyor.

            Bahçeşehir Koleji öğrencileri yalnızca ulusal ve uluslararası sınavlarda üstün başarılar göstermekle kalmıyor, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da varlık gösteren ve dünya dillerini etkin kullanabilen, yenilikçi, yaratıcı bireyler, geleceğin liderleri olarak yetişiyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap