Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, "Bu güveni boşa çıkarmayacağız..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt,  "Bu güveni boşa çıkarmayacağız..."
Haberin Tarihi: 17.10.2015 16:07:00 - Okunma Sayısı:2911 defa okundu.

Isparta AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt,  “Bu güveni boşa çıkarmayacağız...”

 

            Isparta AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Gönen ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Kurt, pazar yerindeki esnaf ve vatandaşla sohbet etti. Vatandaşlardan memnun edici geri dönüşler aldığını söyleyen Kurt, “Biz Allah’ın izniyle bu güveni boşa çıkarmayacağız” dedi.

            Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, Gönen ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

            Halkın yoğun teveccühüyle karşılaştıklarını ifade eden Kurt, “Her gittiğimiz ilçe ve köyde ayrı ayrı memnun edici sözler işitiyoruz. Dolayısıyla bunlar bizi çok mutlu ediyor. Benim idealim vatandaşlarımızda hoş bir seda uyandırabilmekti. Gördüğüm kadarıyla bunu başarabilmişiz. Ancak önemli olan bunu koruyabilmektir. Vatandaşlarımız bize güveniyor, biz de onlara güveniyoruz. Rabbim onların güvenini boşa çıkarmamamız için bize güç versin. Esnafla vatandaşla bir araya geliyoruz gittiğimiz yerlerde. Onların taleplerini ve arzularını dinliyoruz. AK Parti olarak biz vatandaşımızı onların isteklerini de çok iyi biliyoruz. Allah bize güç verdiği müddetçe ülkemizin istikrarı devam edecek. 1 Kasım’da bu hep beraber göreceğiz inşallah” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap