Isparta'nın Bağımsız Adayı Resuloğlu, Gazetemizi Ziyaret Etti..

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta'nın Bağımsız Adayı Resuloğlu, Gazetemizi Ziyaret Etti..
Haberin Tarihi: 19.10.2015 17:25:00 - Okunma Sayısı:5041 defa okundu.

9'ncu Cumhurbaşkanımız Merhum Süleyman Demirel'in yol arkadaşı Isparta Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Nejat Abdullah Resuloğlu gazetemizi ziyaret etti.

Isparta’nın Bağımsız Adayı Resuloğlu, Gazetemizi Ziyaret Etti..

 

            1980 sonrası yasaklı dönemde tek imza ile yasakları kaldıran Doğru Yol Partili ve aynı zamanda 9’ncu Cumhurbaşkanımız Merhum Süleyman Demirel’in  yol arkadaşı Isparta Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Nejat Abdullah Resuloğlu bugün gazetemizi ziyaret etti.

            Gazetemiz sahibi Abdullah K. Sinan ile bir süre sohbet eden Resuloğlu: “1980 Darbesi öncesi partililerin özverileri ve siyasetteki etik kurallar üzerine istişare ettiler. Anavatan Partisinde de Özal’ın çalışma arkadaşı olan Resuloğlu, Özal’ın bazı uygulamalarına karşı çıkıp, istifa ederek Demirel’in partisine neden geçtiğini, sebeplerini anlattı. Resuloğlu “Özal da gelecek için çok takdir ettiğim bir insandı. Ama Demirel’in keskin zekası ülke yönetiminde büyük yatırımları beraberinde getirmiştir. Demirel’in politikadaki dürüst ve etik anlayışı her zaman takdire şayan’dır. Bu nedenle seçim çalışmalarımı Isparta’dan başlatıp, eski liderlerin özverileriyle ilgili insanlara bir çok şeyler anlatmaya çalışıyorum. İnşallah başarılı olmuşumdur” dedi.

            Isparta Bağımsız Adayı Dr. Nejat Abdullah Resuloğlu’na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap