Milletvekili Adayı Kurt: "İktidarın topal ördek olmasını halk istemez"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milletvekili Adayı Kurt: "İktidarın topal ördek  olmasını halk istemez"
Haberin Tarihi: 19.10.2015 17:28:00 - Okunma Sayısı:2860 defa okundu.

1 Kasım seçimlerinde güçlü bir iktidar için AK Parti'yi işaret eden Kurt, "İş yapacak bir iktidara ihtiyaç var. Bu iktidarın topal ördek şeklinde gitmesi bu ülkenin istediği bir yönetim tarzı değil" diye konuştu.

Milletvekili Adayı Kurt: “İktidarın topal ördek  olmasını halk istemez”

 

            AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, hafta sonu da köylere ziyaretlerine devam etti.  Kurt, Çukur Köyü ve Güneyce Köyü’ne gerçekleştirdiği ziyaretlerinde, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 1 Kasım seçimlerinde güçlü bir iktidar için AK Parti’yi işaret eden Kurt, “İş yapacak bir iktidara ihtiyaç var. Bu iktidarın topal ördek şeklinde gitmesi bu ülkenin istediği bir yönetim tarzı değil” diye konuştu.

HAYALLERİMİZİ SONA ERDİRECEK

BİR SANDIK SONUCU İSTEMİYORUZ

            Millet iradesine dayalı bir hükümet kurmanın zorunluluğundan bahseden Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, “Bir siyasi mensubiyeti bir tarafa bırakarak olumlu yöne doğru algılarımızı çevirecek iradeyi milletimiz göstersin. İş yapacak bir iktidara ihtiyaç var. Bu iktidarın topal ördek şeklinde gitmesi bu ülkenin istediği bir yönetim tarzı değil. Biz diyoruz ki milletimize biz senin dışında bir güç tanımıyoruz. Bize ayak uyduramayacak insanlarla ortaklığa mecbur bırakma. Bizim birçok hedefimiz var. Bu ülke için hizmette, geleceği vizyonunda bütün maksatlarımızı ve hayallerimizi sona erdirecek bir sandık sonucunu biz istemiyoruz. Biz tek başına iktidar gücünü vatandaşımızın bize vermesini istiyoruz” diye konuştu.

7 HAZİRAN GİBİ BİR SONUÇ ÇIKARSA

DAHA KÖTÜSÜ OLACAK

            1 Kasım seçimlerinde de 7 Haziran seçimlerine benzer bir sonuç çıkması halinde milletin daha kötüsüyle karşılaşacağına dikkati çeken Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, “Bizim yapmamız gereken bunları vatandaşımıza anlatıp hatırlatmak. Bir siyasi iradeyi biz sandıktan çıkaramazsak ülkemiz zarar görür. İstikrarlı olmayan bir ülkede ne yabacı yatırımcı ne de yerli yatırımcıyı yatırıma devam etmesi noktasında ilerletebilirsiniz. Bütün bunları vatandaşımız zaten bize ifade ediyor. 1 Kasım’da AK Parti sandıktan güçlü bir şekilde çıkacak. İktidar partisine millet bütün gücü versin.  Bizde Isparta olarak bu gücü sırtlıyoruz. 13 yıldır millete intikal eden bir sorun biz hiç yansıtmadık. İnşallah 1 Kasım’dan sonra da kurulacak hükümetle de AK Parti bu sorumluluğu almaya hazırdır” dedi.

            Gittiği köylerde halkın yoğun teveccühüyle karşılaşan Haydar Kem al Kurt, 86 yaşındaki Mustafa Korkmaz ile arasındaki diyalog neşeli sahnelerin yaşanmasına vesile oldu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap