Şeref Ağartan, Yelken Federasyonu Isparta İl Temsilciliği Görevine Getirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Şeref Ağartan, Yelken Federasyonu Isparta İl Temsilciliği Görevine Getirildi
Haberin Tarihi: 17.8.2013 09:45:00 - Okunma Sayısı:2151 defa okundu.

Yelken Federasyonu Isparta İl Temsilciliğine yıllar sonra yeniden emekli Türkçe-Edebiyat Öğretmeni Şeref Ağartan getirildi.

Şeref Ağartan, Yelken Federasyonu Isparta İl Temsilciliği Görevine Getirildi

 

            Yelken Federasyonu Isparta İl Temsilciliğine yıllar sonra yeniden emekli Türkçe-Edebiyat Öğretmeni Şeref Ağartan getirildi.

            1972 yılında Eğirdir’de Yelken sporunun temelini atan, uzun yıllar Yelken İl Temsilciliği görevini yürüten hemşehrimiz Şeref Ağartan yıllar sonra yeniden fahri olarak bu göreve getirildi.

            İl Temsilciği görevi Isparta Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 3556980.813.03/1694 sayılı, 16/07/2013 tarihli yazısı ile Şeref Ağartan’a bildirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK imzalı sözkonusu yazıda şu ifadeler yer aldı:

“Sn. Şeref AĞARTAN

(Yelken Federasyonu Isparta İl Temsilcisi)

            İl Müdürlüğümüzün teklifi, Yelken Federasyonu Başkanlığı’nın 08.07.2013 tarih ve TYF/1187 sayılı yazıları ile Yelken Federasyonu İl Temsilcisi olarak görev yapmanız uygun görülmüştür.

            Fahri olarak hizmet vereceğiniz Yelken Federasyonu İl Temsilcisi görevinizde başarılar dilerim.

Murat GEVREK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü”

            Spor Genel Müdürlüğü’nün 14.06.2013 tarihli oluru ile uygun görülen Türkiye Yelken Federasyonu İl Temsilcileri listesinde Şeref Ağartan’da Isparta İl Temsilcisi olarak yer aldı.

            Yüzlerce yelkenci yetiştiren, Türkiye’nin her yerinde yetiştirdiği yelkencilerle Türkiye birinciliklerine, Cumhurbaşkanlığı kupalarına, yelken yarışlarına, kamplarına iştirak ederek çeşitli ödüller aldıran, monitör, antrenör ve Ulusal Hakem olan Şeref Ağartan, fahri olarak yeniden Yelken Federasyonu Isparta İl Temsilciliği görevine getirildi. Hemşehrimiz Şeref Ağartan’ı tebrik eder, başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap