EĞİRDİR ELMASPOR EZDİ, GEÇTİ...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR EZDİ, GEÇTİ...
Haberin Tarihi: 25.10.2015 15:56:00 - Okunma Sayısı:2046 defa okundu.

Sezonun ilk maçını bugün Fethiye Seydikemer Belediyespor ile yapan, Eğirdir'in yüzakı Eğirdir Elma Spor Voleybol takımı, misafir takımı mükemmel oyunuyla, adeta ezdi, geçti...

EĞİRDİR ELMASPOR EZDİ, GEÇTİ…

               Türkiye Voleybol 3. lig 1. grupta Eğirdir ve Isparta’mızı temsil eden EĞİRDİR ELMA SPOR VOLEYBOL TAKIMI 25 Ekim 2015 Pazar günü saat 14.00’te Eğirdir Kapalı Spor Salonu’nda FETHİYE SEYDİKEMER BELEDİYESPOR ile karşılaştı.

Sezonun ilk maçını bugün Fethiye Seydikemer Belediyespor ile yapan, Eğirdir’in yüzakı Eğirdir Elma Spor Voleybol takımı, misafir takımı mükemmel oyunuyla, adeta ezdi, geçti…

   

            Bugün saat 14.00’de Eğirdir Kapalı Spor Salonunda başlayan karşılaşmaya takımımız, antrenör Ahmet Özkoç nezaretinde; Ahmet (kaptan), Serkan, Muharrem, Erhan, Günay, Altay, Ali Rıza, Özkan, Ahmet Bozkurt, Aziz, Ali ve Mert kadrosuyla çıktı.

               Belediye Başkanı Ömer Şengöl yanısıra hemşehrilerimizin de yoğun ilgi gösterdiği maçta ilk seti 25-15 önde kapatan Eğirdir Elme Spor, ikinci seti 25-14, üçüncü seti de 25-22 önde bitirerek, rakibine şans tanımadı.
 

               31 Ekim 2015 Cumartesi günü Tekirdağ’da, Tekirdağ Gençlik Spor voleybol takımı ile karşılaşacak Eğirdir Elma Spor’u kutluyor, başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap