Kaymakam Akdaş, Şehit ve Gazi yakınlarını ağırladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Akdaş, Şehit ve Gazi yakınlarını ağırladı
Haberin Tarihi: 29.10.2015 19:47:00 - Okunma Sayısı:1421 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Türkiye Cumhuriyeti'nin 92'nci kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Şehit ve Gazi yakınlarına bir yemek organizasyonu düzenledi.

Kaymakam Akdaş, Şehit ve Gazi yakınlarını ağırladı

 

            Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Türkiye Cumhuriyeti’nin 92’nci kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Şehit ve Gazi yakınlarına bir yemek organizasyonu düzenledi.

            Eğirdir Nafiz Yürekli Uygulama Otelinde gerçekleşen yemeğe; Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve eşi, Kaymakam Abdullah Akdaş, Cumhuriyet Savcısı Buket Bulak, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Şubesi Başkanı Hüseyin Koçaslan, Şehit ve Gazi yakınları, Daire amirleri ve basın mensupları katıldılar.

            Yemek sonrası bir konuşma yapan Kaymakam Abdullah Akdaş: “Öncelikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 92’nci kuruluş yıldönümü hepimize kutlu olsun. Bu toprak için canlarını veren şehitlerimiz, gazilerimiz ve hala daha bu topraklar için canını hiçe sayan mücadele edenler var. Sizler bunu en iyi bilen insanlarsınız. Ne mutlu ki bize bugün sizlerle beraberiz. Sizin ellerinizi öpme fırsatını bulduk. Sizler, şehitlerimizin bizlere olan emanetlerisiniz. Ne zaman, nerede bir ihtiyacınız olursa bizler buradayız. Her zaman sizlerin emrinizdeyiz. Zaman zaman bir araya geliyoruz. Bu çok olmuyor ama, dini bayramlarda, milli bayramlarda birlikte oluyoruz. Sizlerle olmaktan büyük bir mutluluk, şeref duyuyoruz. Bu programlar bütün ilçemizde düzenleniyor. Fakat, bugün Isparta Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç ve eşleri aramızdalar. Vekilimiz, yoğun programlarına rağmen Eğirdir’i tercih ettiler. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. şeref verdiler.

            Şehitlerimizi tekrar tekrar rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz. Onlar bu vatan için şehit düştüler, bu vatan için bizler rahat yaşayalım diye şehit oldular. Bunun da bilincindeyiz. Dualarımız hep onlarla. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

            Daha sonra bir konuşma yapan Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise: “Öncelikle şehit yakınlarımız ve gazilerimize en kalbi duygularımla, şükranlarımla selamlıyorum. Sayın kaymakamımız bugün burada bu program için davet ettiğinde 29 Ekim’i fırsat bilip Eğirdir’e geldim. Burada sizlerle olmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla yad ediyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız hepimize kutlu olsun. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

            Şehit ve gazi yakınları da Kaymakam Abdullah Akdaş’ın bu nazik daveti dolayısıyla teşekkürlerini dile getirdiler.

Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap