Tarhan, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı'yı Ziyaret etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Tarhan, SDÜ Rektörü  Prof. Dr. İlker Çarıkçı'yı Ziyaret etti
Haberin Tarihi: 6.11.2015 09:33:00 - Okunma Sayısı:1643 defa okundu.

"Bir Bürokratın 40 Yılından Üniversite Öğrencilerine Çıkarımlar" konulu konferans vermek üzere Isparta SDÜ'gelen Ekonomist/Yazar Zeki Tarhan Rektör Prof. Dr. İlker Çarıkçı'yı makamında ziyaret etti.

Tarhan, SDÜ Rektörü  Prof. Dr. İlker Çarıkçı’yı Ziyaret etti

 

            “Bir Bürokratın 40 Yılından Üniversite Öğrencilerine Çıkarımlar”  konulu konferans vermek üzere Isparta SDÜ’ye gelen Ekonomist/Yazar Zeki Tarhan Rektör Prof. Dr. İlker Çarıkçı’yı makamında ziyaret etti.

            Üniversitemizin kuruluşu ile ilgili, TBMM Tutanaklarını içeren geniş kapsamlı, Komisyon, Hükümet ve diğer tasarı ve tekliflerin yer aldığı, leyhte/aleyhte konuşmaları, "ISPARTA ÜNİVERSİTESİ"nden "GÖLLER ÜNİVERSİTESİ"ne ve sonunda da nasıl oldu da "SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ" olduk sorularına yanıt bulabildiğimiz oldukça kıymetli bir "YASAMA ERKİ" dokümanını, Rektör Çarıkçı’ya takdim eden Tarhan, ziyaret ile ilgili olarak şunları söyledi:  “Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı sevgili Hocamız Prof. Dr. Hüseyin GÜL ve yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hakan KİRİŞ Hocamızla birlikte ziyaret ettiğimiz Rektör Hocamızla, "EĞİRDİR ÜNİVERSİTESİ"ni konuşmadan da edemezdik tabii... Güzel görüşmelerimiz oldu sevgili İlker Hocamızla...

            Teşekkürler Sevgili Hocam.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap