ATATÜRK'Ü ANLATTILAR, ÖDÜLLERİ KAZANDILAR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ATATÜRK'Ü ANLATTILAR, ÖDÜLLERİ KAZANDILAR
Haberin Tarihi: 10.11.2015 16:43:00 - Okunma Sayısı:2712 defa okundu.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 77. yıldönümü dolayısıyla ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

ATATÜRK’Ü ANLATTILAR, ÖDÜLLERİ KAZANDILAR

 

            Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yıldönümü dolayısıyla ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

            İlkokullararası Resim yarışmasında birinci olan Ayşe Demirbaş’a (Bağlar ilkokulu), Ortaokullararası şiir yarışmasında birinci olan Osman Demiralay’a (Bağlar Ortaokulu) ve Liselerarası kompozisyon yarışmasında birinci olan Umut Kuntbilek’e (Eğirdir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) ödüllerini Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş takdim etti.

          

  İlkokullararası Resim yarışmasında ikinci olan Yelda Kanlı’ya (Muazzez ve Yaşar Şapçı ilkokulu), Ortaokullararası şiir yarışmasında ikinci olan Yılmaz Demiral’a (Süleyman Demirel Ortaokulu) ve Liselerarası kompozisyon yarışmasında ikinci olan Zeynep Binnaz Savran’a (Mavigöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) ödüllerini Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümg. Metin Akkaya takdim etti.

         

   İlkokullararası Resim yarışmasında üçüncü olan Begüm Uludağ’a (Süleyman Demirel ilkokulu), Ortaokullararası şiir yarışmasında üçüncü olan Bilal Kemal Göçgün’e (İmam Hatip Ortaokulu) ve Liselerarası kompozisyon yarışmasında üçüncü olan Ayşenur Nurcan’a (Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi) ödüllerini Eğirdir Belediye Başkan V. Hasan Bilal Taran takdim etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap