EĞİRDİR ELMA DEPLASMANDA MİLAS SEYİRCİSİNE YENİK DÜŞTÜ (2-3)

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMA DEPLASMANDA  MİLAS SEYİRCİSİNE YENİK DÜŞTÜ (2-3)
Haberin Tarihi: 1.12.2015 09:43:00 - Okunma Sayısı:1307 defa okundu.

Ligin liderlik mücadelelerinden biri olan MİLAS BELEDİYESPOR-EĞİRDİR ELMA SPOR arasındaki karşılaşma Elma Spor'un mağlubiyeti ile sona erdi.

EĞİRDİR ELMA DEPLASMANDA  MİLAS SEYİRCİSİNE YENİK DÜŞTÜ (2-3)

 

            Ligin liderlik mücadelelerinden biri olan MİLAS BELEDİYESPOR-EĞİRDİR ELMA SPOR  arasındaki  karşılaşma Elma Spor’un mağlubiyeti ile sona erdi.

            Maç sonrası Eğirdir Elma Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada; “29 Kasım Pazar günü saat 14.00’de Milas Spor Salonundaki müsabakayı; başa baş bir mücadeleden sonra 3-2 kaybettik. Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen maçın setleri, 

1. Set 25-22 aldık.

2. Set 25-19 aldık.

3. Set 25-19 verdik.

4. Set 25-21 verdik.

            Durum 2-2 eşitlendi. Salonda seyirci rekoru kırıldı. Müthiş tezahürat ve uğultu sergileyen seyircinin baskısı ile 5. seti 19-17 vererek müsabakadan 3-2 mağlup ayrıldık. 

            Diğer rakiplerimizinde aralarında oynadıkları maç sonuçları da lehimize gelişti. Ve lig ikinciliğini koruduk. Bu hafta kendi sahamızda lider BİGADİÇ  BELEDİYESİ ile oynanacak maç, liderliği ve üst sıralamayı oldukça değiştirecek. 

            Tüm sporsever halkımızın Eğirdir Kapalı Spor Salonu’nda EĞİRDİR ELMA SPOR’umuzu cansiperane desteklemelerini istiyoruz. Maça tüm sporseverlerimizi davet ediyoruz.” denildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap