Gururumuz Emin Barlas, Akhisar Maçının Yardımcı Hakemi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gururumuz Emin Barlas, Akhisar Maçının Yardımcı Hakemi
Haberin Tarihi: 1.12.2015 09:45:00 - Okunma Sayısı:2398 defa okundu.

Eğirdirimizin yetiştirdiği nadir yeteneklerden hakem Emin Barlas Perşembe günü oynanacak olan Akhisar Belediyespor- Dardanelspor Ziraat Türkiye Kupası maçında yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Gururumuz Emin Barlas, Akhisar Maçının Yardımcı Hakemi

 

            Eğirdirimizin yetiştirdiği nadir yeteneklerden hakem Emin Barlas Perşembe günü oynanacak olan Akhisar Belediyespor-  Dardanelspor Ziraat Türkiye Kupası maçında yardımcı hakem olarak görev yapacak.

            Akhisar Belediyespor ile Dardanelspor  A.Ş arasında 3 Aralık 2015 Perşembe günü oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme Turu karşılaşması Aspor’dan naklen yayınlanacak olup, Hemşehrimiz Emin Barlas, 2. yardımcı hakem olarak görev yapacak. Karşılaşmanın diğer hakemleri ise şu şekilde;  Amasya Bölgesi Hakemi Bilal Köseoğlu, Samsun bölgesi hakemi Bülent Uludoğan ve Ercan Hallaç.

            Daha önce Bal Ligi, 3. Lig, 2 Lig ve 18 Yaş Dünya Kulüpleri hazırlık maçlarına çıkmış olan ve 2012 yılında profesyonelliğe yükselen Emin Barlas, kariyerinde yeni bir başarıya da imza atıyor. Emin Barlas, resmi olarak ilk defa Süper Lig takımı maçına çıkacak. Hemşehrimiz Emin Barlas’a başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap