BAKAN YARDIMCISI BALTA, 3 BAŞKAN'A ŞİLT VERDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BAKAN YARDIMCISI BALTA, 3 BAŞKAN'A ŞİLT VERDİ
Haberin Tarihi: 22.8.2013 10:06:00 - Okunma Sayısı:1514 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Özmeral, Sav Belediye Başkanı Şahin ve Güneykent Belediye Başkanı Gözgün, şiltlerini Bakan Yardımcısı Muhammed Balta'dan aldılar.

BAKAN YARDIMCISI BALTA, 3 BAŞKAN’A ŞİLT VERDİ

 

            Eğirdir Belediye Başkanı Özmeral, Sav Belediye Başkanı Şahin ve Güneykent Belediye Başkanı Gözgün, şiltlerini Bakan Yardımcısı Muhammed Balta’dan aldılar

            Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammed Balta, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e, Sav Belediye Başkanı Mustafa Şahin’e ve Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün’e kentsel dönüşüm toplantısına gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek birer şilt verdi.

            Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kentsel Dönüşüm Toplantısı, Isparta’da başarılı bir şekilde tamamlandı. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammed Balta, “Bakanlık olarak buradan dönerken gelecekle alâkalı çok olumlu ve faydalı projelerin ateşinin, ışığının yakılacağı yerin Isparta olacağını düşünüyorum. Burada yapmış olduğumuz toplantımıza Belediye Başkanlarımızın desteği çok önemliydi. Eğirdir Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’i, Sav Belediye Başkanımız Mustafa Şahin’i ve Güneykent Belediye Başkanımız Fahrettin Gözgün’ü, başarılı çalışmalarından ve toplantımıza verdikleri desteklerden dolayı kutluyorum. Kentsel Dönüşüme gereken önemi veren Başkanlarımıza bu şiltleri takdim etmek istiyorum” dedi.

            Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammed Balta, sırasıyla Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e, Sav Belediye Başkanı Mustafa Şahin’e ve Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün’ü şiltlerini takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirtti.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap