8 Yaşındaki Zeynep, Kitap Yazdı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,8 Yaşındaki Zeynep, Kitap Yazdı
Haberin Tarihi: 12.1.2016 14:54:00 - Okunma Sayısı:2251 defa okundu.

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi Zeynep Öztürk (8) "Nara'nın Öyküsü" isimli bir hikaye kitabı yazdı.

8 Yaşındaki Zeynep, Kitap Yazdı

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 2’nci sınıf öğrencisi Zeynep Öztürk (8) “Nara’nın Öyküsü” isimli bir hikaye kitabı yazdı.

Zeynep’in kaleme aldığı 42 sayfalık  “Nara’nın Öyküsü” isimli hikaye kitabı arkadaşları ve öğretmenleri tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı.

İlkokul 2. Sınıf Öğrencisi Zeynep Öztürk, Sınıf öğretmeni Asım Çelik ve ailesinin desteğiyle 52 adet basılan “Nara’nın Öyküsü” kitabını, sınıf arkadaşlarına ve öğretmenlerine tek tek imzalayarak hediye etti.

Öğretmen çift Reyhan-Ramazan Öztürk’ün  kızı Zeynep Öztürk, adeta kitap kurdu. Ayda ortalama 50 kitap okuyan genç yazar Öztürk, kitap okumayı ve resim yapmayı çok sevdiğini ifade etti.

 

Öztürk, Milli Eğitim Müdür V. Karakaya’ya Kitap Hediye Etti…

Kitap yazarak oldukça mutlu olan 8 yaşındaki Zeynep Öztürk, bu mutluluğunu Eğirdir Milli Eğitim Müdür Vekili Yalçın Karakaya’yla paylaştı. Sınıf öğretmeni Asım Çelik ile birlikte Milli Eğitim Md. V. Karakaya’yı makamında ziyaret eden Öztürk, kitabını imzalayarak Karakaya’ya hediye etti.
 

Bu yaştaki öğrencinin kitap yazmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Eğirdir Milli Eğitim Müdür Vekili Yalçın Karakaya, Zeynep’i tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu. 

Genç yazarımız Zeynep Öztürk’ü kutluyor, kalemine, yüreğine sağlık diyoruz.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap