Elmaspor, gruplara çıkma şansını yükseltti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Elmaspor, gruplara çıkma şansını yükseltti
Haberin Tarihi: 15.2.2016 18:44:00 - Okunma Sayısı:1101 defa okundu.

Eğirdir Elmaspor ligin bitimine 3 hafta kala, gruplara çıkma şansını yükseltti. Bu hafta sonuçlarıyla 3. Sıraya gelen Korkuteli Gençlik Spor'la arasını 8 puan açtı.

            Elmaspor, gruplara çıkma şansını yükseltti

 

Türkiye Voleybol 3’ncü Lig, 1’nci Grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdir Elmaspor, 14 Şubat 2016 Pazar günü saat 14.00’de Milas Belediyespor ile karşılaştı.

            Eğirdir Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmada Eğirdir Elmaspor rakibini 3-1 mağlup etti.

            Eğirdir Elmaspor ligin bitimine 3 hafta kala, gruplara çıkma şansını yükseltti. Bu hafta sonuçlarıyla 3. Sıraya gelen Korkuteli Gençlik Spor’la arasını 8 puan açtı.

            Elmaspor, Milas Belediyespor ile yaptığı zorlu ve heyecanlı geçen maçı 3-1 almasını bildi. Sporsever halkımız ve Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ile misafirlerinin de izlediği maçta, seyirci rekoru kırıldı. Başından sonuna kadar Eğirdir Elmaspor’un kontrolünde geçen karşılaşmada çekişmeli ve heyecanlı anlar yaşandı.

            Maç öncesi puan durumu 2. Ve 3. Takımların maçı olduğu için maçı önemli hale getirdi. Milas Belediyespor maçın sonuna kadar direnç göstererek 1 set almayı başardı. Güçlü takımımız oynadığı güzel oyunla maçın skorunu belirledi. 3-1

 
Elmaspor Haftaya Bigadiç Deplasmanına Gidiyor…

            Eğirdir Elmaspor önümüzdeki hafta (21 Şubat 2016 Pazar günü) ligin birinci sırasında yer alan Balıkesir Bigadiç Belediyespor ile karşılaşacak. Eğirdir Elmaspor, Bigadiç deplasmanına seyircisini de götürmek istiyor.

            Antrenör Ahmet Özkoç’un yönetiminde; Ahmet, Hakan, Serkan, Muharrem, Güray, Özkan’dan oluşan takımla sahaya çıkan Eğirdir Elmaspor birinci seti 25-17, ikinci seti 25-20 aldı. Maçın üçüncü setini 25-21 Milas Belediyespor alırken Eğirdir Elmaspor seyircinin de desteğiyle dördüncü seti 25-19 kazandı ve maç 3-1’lik skorla sona erdi.

            Takımımızı gönülden kutluyor, başarılar diliyoruz.

PUAN DURUMU

Bigadiç Bld. S.                       37

Eğirdir Elmaspor       34

Korkuteli Gençlik S.  26

Milas Beld. S.            25

Bursa Voleybol                      24

Saint Joseph               23

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap