Eğirdir Halk Eğitim Merkezi farklı bir etkinlikle karşımızda

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Halk Eğitim Merkezi  farklı bir etkinlikle karşımızda
Haberin Tarihi: 8.3.2016 09:47:00 - Okunma Sayısı:3033 defa okundu.

Eğirdir Halk Eğitim Merkezi, bu kez şiir yazma yarışması ile bizleri şiirin güzellikleriyle buluşturuyorlar.

Eğirdir Halk Eğitim Merkezi  farklı bir etkinlikle karşımızda

 

            Eğirdir Halk Eğitim Merkezi, düzenlediği etkinliklerle ilçemizin sosyal yaşamına katkıda bulunmaya devam ediyor. Eğirdir Halk Eğitim Merkezi, bu kez şiir yazma yarışması ile bizleri şiirin güzellikleriyle buluşturuyorlar.  Bir ay devam edecek yarışma sürecinden sonra dereceye girenler tespit edilecek ve ödüllendirilecek.

            Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Şanal, konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada "Herkesin mutlaka yazacak bir şeyleri vardır düşüncesiyle bu etkinliği yaptıklarını belirtti. Şiir yazmanın sözün bittiği yerde başladığını duygunun hakim olduğunu, kalemin ise sadece duyguları resmettiğini ifade etmiştir. Şiir yazma ayrı bir sanattır elbet, Bu demek değildir ki şiir sanatını icra etmek, ayrıcalıklı olmak anlamına gelmez. Herkes bu iş için eline kalemi almalı bence.  Söyleyemediğimiz birçok şey vardır ki, bunları başkalarıyla paylaşmak, duygularımızı dışa vurmak kısacası cesur olmak gerekir. işte biz de Eğirdir Halk Eğitim Merkezi olarak vatandaşlarımıza, gençlerimize, öğretmen arkadaşlarımıza, kursiyerlerimize fırsat sunuyoruz. Artık bir yerlerden başlamanın zamanı gelmiştir." diyerek  herkesi  şiir yazmaya davet etti. 

            Şiir de ölçü, şekil ve konunun serbest olacağını belirten Şanal, “Yazılan şiirler 1 Nisan 2016 cuma gününe kadar elden veya egirdirhem@gmail.com adresine iletişim bilgilerinizi yazarak gönderebilirsiniz.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap