Başkan Şengöl, Kadın Gazetecileri Misafir etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl, Kadın Gazetecileri Misafir etti
Haberin Tarihi: 12.3.2016 19:02:00 - Okunma Sayısı:1602 defa okundu.

Antalya'dan gelen 30 kişilik heyet, Eğirdir'i yakından tanıma fırsatı buldu, bol bol fotoğraf çekti. Eğirdir'e adeta hayran kaldılar...

Başkan Şengöl, Kadın Gazetecileri Misafir etti

 

Antalya’dan gelen 30 kişilik heyet, Eğirdir’i yakından tanıma fırsatı buldu, bol bol fotoğraf çekti. Eğirdir’e adeta hayran kaldılar…

 

            Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürlüğü’nün “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla düzenlediği Eğirdir gezisine Antalya’da gazetecilik yapan bayanlar katıldı. Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Esen Diler’in de katıldığı gezi programında ev sahipliğini yapan Belediye Başkanı Ömer Şengöl, gazetecilerle bire bir ilgilendi.   

            İlk olarak Eğirdir Rüya Park’ı gezen gazeteciler burada Başkan Şengöl’den bilgiler aldılar.

            Birbirinden değişik hayvanları yakından görme fırsatı yakalayan Kadın Gazeteciler, ilk defa At’a binmenin mutluluğunu yaşadılar.

            IGC Başkanı Karahan’dan Sürpriz…

            Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, elinde bir buket çiçekle Antalya’dan gelen gazetecilere sürpriz yaptı. Meslektaşlarının Kadınlar Günü’nü kutlayan Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Karahan, çiçeği İl Müdürü Esen Diler’e takdim etti. Başkan Karahan, “Her zaman pozitif ayrımcılık yaptığımız en güzel ilçemize hoş geldiniz. Eğirdir, Isparta’mızın en güzide ilçelerinden biridir. Belediye Başkanımız sağ olsun her zaman gazetecilere destek olmuştur, olmaya da devam etmektedir. Yurt dışından gelen meslektaşlarımızı da en iyi şekilde ağırlamıştır. Sizlere Eğirdir’e geldiğiniz için, Başkanımıza da misafir ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün ev sahipliğinde gerçekleşen gezide, Eğirdir Nafiz Yürekli Turizm Oteli’nde öğle yemeği yiyen heyet daha sonra Akpınar Seyir Tepesine çıktı. Burada bol bol manzara fotoğrafı çeken gazeteciler, kendileri için de hatıra fotoğrafı çektirdiler.

            Belediye Basın Danışmanı İlhan Şimşek’in nezaretinde Eğirdir’i gezen kadın gazetecilere Başkan Şengöl, elma ve elma reçeli hediye etti.  Eğirdir ile ilgili çeşitli konularda açıklama yapan Başkan Şengöl, kadın gazetecilerin sorularına cevaplar verdi. Elma ve elma ürünlerinin tanıtımına ağırlık verildiğinden bahseden Başkan Şengöl, bayan gazetecilere çeşitli elma tatlıları ikram etti.

            Bayan Gazeteciler Eğirdir’e hayran kaldıklarını, Başkan Şengöl’ün de sıcaklığından ve misafirperverliğinden dolayı duyduklarını memnuniyeti dile getirdiler.

            Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Esen Diler, Bayan Gazetecilerin Eğirdir gezisinden çok memnun kaldığını belirterek, Başkan Şengöl’e teşekkür etti. Antalya’ya has reçellerden hediye eden Diler, Eğirdir’e yaz aylarında da yine bir program düzenleyebileceklerini söyledi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap