NAZİLLİ UĞUR OKULLARI ISPARTA DAVRAZ KAYAK MERKEZİNDE BİR KIŞ MASALI YAŞADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,NAZİLLİ UĞUR OKULLARI ISPARTA DAVRAZ KAYAK MERKEZİNDE BİR KIŞ MASALI YAŞADI
Haberin Tarihi: 29.3.2016 10:11:00 - Okunma Sayısı:3585 defa okundu.

Nazilli Uğur Okulları öğrencileri YGS sonrası Isparta Davraz Kayak Merkezi gezisiyle moral depoladı.

NAZİLLİ UĞUR OKULLARI ISPARTA DAVRAZ KAYAK MERKEZİNDE BİR KIŞ MASALI YAŞADI

 

          Nazilli Uğur Okulları öğrencileri YGS sonrası Isparta Davraz Kayak Merkezi gezisiyle moral depoladı.  Uğur Okulları 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri,  velileriyle birlikte Davraz Kayak Merkezinde kar tatili yaptı. Telesiyejle 2 bin 150 metreye kadar çıkan öğrenciler, kızakla kaymanın zevkini çıkardılar. Kış mevsimin sonuna geldiğimiz bugünlerde karda mangal keyfi yaptılar.

            Davraz dönüşü Eğirdir Rüya Park’ta at binen ve buradaki hayvanat bahçesini gezen öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 

            Eğirdir Gölü içinde yer alan Yeşil Ada’yı da gezen öğrenciler, buranın doğal güzelliklerine hayran oldular.  Yeşil Ada’da çay, kahve molası veren ve bol bol fotoğraf çeken öğrenciler Davraz gezisiyle unutulmaz bir hafta sonu geçirdiler.

            Dönüş yolunda bitmez tükenmez enerjileriyle coşan öğrenciler, albümlerine Davraz gezisi fotoğraflarını da ekleyerek bu günü ölümsüzleştireceklerini söylediler ve böyle bir gezi düzenleyerek kendileriyle birlikte olan Uğur Okulu öğretmenlerine teşekkür ettiler.

            Uğur Okulları Rehberlik Koordinatörü Ali ÖZÜLKER, “Öğrencilerimizi sadece ders çalışan bireyler olarak düşünmüyoruz. Onları bu tip gezilerle kısa bir süre de olsa sınav stresinden kurtarmaya çalışıyoruz. İnanıyoruz ki moral motivasyon yükseldikçe başarı da yükselecektir.” dedi.

            UĞUR Okulları Coğrafya Öğretmeni Dilge Toros Taşkın da, bu gezinin moral gezisi olmanın yanında coğrafi bilgilerin alanda somutlanması amacına da hizmet ettiğini söyleyerek, yaparak ve yaşayarak öğrenmenin önemine işaret etti.

            Uğur Okulları kurucusu hemşehrimiz Fatih ERTAP ise bu tür bir etkinliği memleketi olan Eğirdir’de yapmış olmanın çok mutlu edici olduğunu dile getirerek “başta desteğini esirgemeyen AKPINAR Yörük çadırı işletmecisi Mustan beye ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Dün olduğu gibi bugün de Uğur Okulları hem bilginin hem de sosyal aktivitelerin merkezi olmaya devam edecektir.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap