Obez Olma, Aktif Ol yürüyüş etkinliği gerçekleşti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Obez Olma, Aktif Ol yürüyüş etkinliği gerçekleşti
Haberin Tarihi: 3.5.2016 16:58:00 - Okunma Sayısı:1744 defa okundu.

Eğirdir Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi 2. Sınıf öğrencileri Cansu Aktaş ve Selin Karakuş'un Sosyal Sorumluluk Projesi olan "Obez Olma, Aktif Ol" yürüyüşü bugün gerçekleşti.

“Obez Olma, Aktif Ol" yürüyüş etkinliği gerçekleşti

 

            Eğirdir Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi 2. Sınıf öğrencileri Cansu Aktaş ve Selin Karakuş’un Sosyal Sorumluluk Projesi olan "Obez Olma, Aktif Ol" yürüyüşü bugün  gerçekleşti.

            EMYO İnsan Kaynakları Yönetimi 2. Sınıf öğrencilerinden Cansu Aktaş ve Selin Karakuş, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen "Obez Olma, Aktif Ol" isimli yürüyüş etkinliği saat 15.00’de Eğirdir Limanında başladı, Canada’da sona erdi.
 

 

            İlçe Sağlık Müdürlüğünden Adımsayar ve Tişört

            Yürüyüş öncesi Eğirdir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından katılımcılara adımsayar, yağmurluk ve üzerinde ‘Sağlık için hareket et, geleceğe yatırım yap, kaslarını güçlendir, zinde ve dinç ol, sağlığını koru, Obeziteyi önlemek için Harekete geç…” yazıları bulunan tişört hediye edildi.

 

            Belediyeden Elma ve Su

            Eğirdir Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi 2. Sınıf öğrencilerinin düzenlemiş olduğu "Obez Olma, Aktif Ol" yürüyüşü sonrasında Eğirdir Belediyesi tarafından katılımcılara Eğirdir elması ve su dağıtıldı.

 

            Öğrencilerden Teşekkür…

            "Obez Olma, Aktif Ol" projesi yürütücülerinden Cansu Aktaş. etkinlik sonrası bir teşekkür konuşması yaptı. Aktaş; “Obezitesiz bir yaşam için toplum bilinci kazandırmak amacıyla düzenlediğimiz bu yürüyüş etkinliğine destek veren Eğirdir Kaymakamımız Abdullah Akdaş’a, Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e, İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Nazif Aydın’a, Okul Müdürümüz Doç. Dr. Tahir Tilki’ye, hocalarımıza ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap