ADD'den Yalvaç ve Ş.Karaağaç'a Kültür Gezisi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ADD'den Yalvaç ve Ş.Karaağaç'a Kültür Gezisi
Haberin Tarihi: 14.5.2016 16:56:00 - Okunma Sayısı:3235 defa okundu.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eğirdir Şubesi Başkanlığı Yalvaç ve Şarkikaraağaç ilçelerine kültür gezisi düzenledi.

ADD’den Yalvaç ve Ş.Karaağaç’a Kültür Gezisi

 

            Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eğirdir Şubesi Başkanlığı Yalvaç ve Şarkikaraağaç ilçelerine kültür gezisi düzenledi.

            13 Mayıs 2016 Cuma günü gerçekleşen Yalvaç ve Şarkikaraağaç gezisine; ADD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Öngün, yönetim kurulu üyeleri, ADD üyelerinin yanı sıra hemşehrilerimiz de katıldılar.

            İlk önce Yalvaç’a giden hemşehrilerimiz burada bir restaurantta kahvaltı yaptılar. Daha sonra Yalvaç Müzesini ve Çınaraltı Meydanını gezdiler.

            Üyeler daha sonra Şarkikaraağaç’a geçtiler. Burada ise ilk önce merkezi gezdikten sonra Kızıldağ Milli Parkına geçtiler.

 

Şarkikaraağaç’tan Kaymakam Akdaş’a Teşekkür…

 

            ADD üyelerinin Şarkikaraağaç merkez gezisinde vatandaşlar, Abdullah Akdaş’ın, Şarkikaraağaç Kaymakamı iken ‘Kızıldağ Milli Parkı’na çok önemli hizmetler yaptığını’ belirterek kendilerine teşekkür ettiler, selam gönderdiler. ADD Eğirdir Şube Başkanı Öngün, “Şarkikaraağaç’ta hangi işyerine girdiysek bize hep Kaymakamımız Abdullah Akdaş’ın hizmetlerinden bahsettiler. Özellikle Kızıldağ Milli Parkına yapmış oldukları hizmeti bizler de yerinde görerek, inceleyerek, gerçekten onlara hak verdik. İnanıyoruz ki Kaymakamımız Abdullah Akdaş, Eğirdir’e de güzel hizmetler yapacak. Kaymakam Akdaş’ın ardında bırakmış olduğu izler, inşallah Eğirdir’de de böyle memnuniyetle anılır” dedi.

            ADD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Öngün, güzel ve eğlenceli bir gezi programı olduğunu, gittikleri yerlerde çok güzel ağırlandıklarını söyleyerek, kendisinin ve üyelerinin farklı bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Öngün, ayrıca hemşehrilerimizin Yalvaç ve Şarkikaraağaç’a özgü yöresel ürünleri alma fırsatı yakaladıklarını da söyledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap