Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı  İlçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanacak
Haberin Tarihi: 18.5.2016 09:30:00 - Okunma Sayısı:1424 defa okundu.

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler Gençlik yürüyüşü ile başlayacak.

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı  İlçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanacak

 

            Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler Gençlik yürüyüşü ile başlayacak. 19 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 09.30’da Şok Market önünde toplanan vatandaşlarımızın katılacağı Gençlik yürüyüşü Dündar Bey Medresesi önündeki Anıtta sona erecek. Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından bayram kutlaması için Eğirdir Stadına geçilecek.

            Eğirdir Stadındaki kutlamalar saat 10.30’da Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanının gençlerin ve halkın bayramını kutlamaları ile başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasını takiben program dahilinde Şiir yarışmasında ve Kompozisyon yarışmasında 1. olan eserler öğrenciler tarafından okunacak, Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü yapacak. 100 metre kız-erkek atletizm koşusu ve 4*100 metre bayrak yarışından sonra Halk müziği sunumu, taekvondo gösterisi, gitarla müzik sunumu gerçekleştirilecek.

            Top sektirme, tenis, badminton, bocce, voleybol ve basketbol dallarında spor etkinlikleri toplu gösterisinden sonra keman dinletisi izlenecek. Genç öğrenci grubunun step gösterisi ve Halk oyunları gösterisi ile devam edecek programda Gençlik Haftası faaliyetlerinde yapılan etkinliklerin ödülleri de sahiplerini bulacak.

            19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları müzik eşliğinde gençlerin sahada eğlenmeleri ile sona erecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap