13:10:58 ÇOCUK BAYRAMI EĞİRDİR’DE BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI 12:24:48 Kaymakam Adem Çelik, Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti 12:11:36 Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 11:09:12 Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor 11:04:51 Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 11:00:10 Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı 10:55:48 ITSO Heyeti Bilgilendirme Seminerine Katıldı 10:48:28 Vali Baruş, İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi 10:43:58 Başkanlık Koltuğuna Küçük Ahmet Selim Oturdu 10:36:25 Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 17:52:01 Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 16:51:47 Isparta Valisi Aydın Baruş'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 16:15:43 Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı 16:12:25 Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 15:53:00 EMİNE ERDOĞAN BAKA SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ 14:31:16 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN… 12:26:37 Başkan Mustafa Özer’e Gelen Kutlama Çiçekleri Mahkum Ailelerine Bağışlandı 12:04:01 Mahmatlar Köyünde Yağmur Duası Yapıldı 11:48:09 Karacaahmet Cemevinde Âşık Daimi Anması 15:48:38 ADD'den Başkan Mustafa Özer’e Tebrik Ziyareti

Eğirdir Belediyesi'nden İrfan Kaynak Okuluna Yazıcı Hediyesi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi'nden İrfan Kaynak Okuluna Yazıcı Hediyesi
Haberin Tarihi: 30.5.2016 17:43:00 - Okunma Sayısı:2747 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Bitkisel Atık Yağ toplama kampanyasına ilçe sınırları içerisinde en çok atık yağ toplayan okul olan İrfan Kaynak İlk ve Ortaokulu'nu printer (yazıcı) ile ödüllendirdi.

 

Eğirdir Belediyesi'nden İrfan Kaynak Okuluna Yazıcı Hediyesi

 

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Bitkisel Atık Yağ toplama kampanyasına ilçe sınırları içerisinde en çok atık yağ toplayan okul olan İrfan Kaynak İlk ve Ortaokulu'nu printer (yazıcı) ile ödüllendirdi.

            Okul bahçesinde gerçekleşen programa, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yalçın Karakaya, Okul Müdürü Ercan Öçal, Belediye Çevre Mühendisi Pınar Kesiktaş, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

 

 

            Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Karakaya, "Öncelikle hepinizi kutluyoruz. Atık yağ toplama kampanyasında en fazla yağ toplayan okul olarak birinci seçildiniz. Öğretmenlerimizi de huzurlarınızda kutluyorum. Belediyemiz sağolsun okulumuzu ödüllendirdi. Bu ödülü siz hak ettiniz, sizleri kutluyorum. Bu davranışınızın bundan sonra da devam ettirmenizi diliyorum" dedi.

           

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl öğrencilere hitaben; “Gençler, biz bir işe kafamızı koyarsak beceririz. Ama çabuk yoruluruz, usanırız. Bir yarışma vardı 1. olduk deriz ve devamını getirmeyiz. Çalışmanın en verimlisi, sürekliliktir. Bu iyi alışkanlıklar hayatınız boyunca devam ederse, hem ailenize hem de ülkenize yararlı olur. Atık yağ neden bu kadar sıkıntılı? Biz yediğimizde de doğaya bırakıldığında da zararlı ve çok tehlikeli. Yağ yandıkça asit oluyor, canımıza okuyor. Eskiden yağ eskimezdi, bitinceye kadar kullanılırdı. Doktorlar bu işe el koydu ve atık yağın atılmasını öğrendik. Anneler babalar atık yağları nasıl olsa suya karışıp gidiyor diyerek lavabolara dökerse, kanalizasyonları tıkar arıtma tesisinde fuzuli enerji harcatır, arıtmadan doğaya bırakılırsa bırakıldığı yeri yakar.  Atık yağ toplama konusunu, anneyi babayı ikna ederek el birliği ile çalışmamız lazım. Eğirdir Belediyesi olarak her türlü mücadeleyi veriyoruz. Bu atıkların toplanmalarını çeşitli kampanyalarla sağlıyoruz. Annelerinize selamlar iletin, bu yağları gönderdikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Topladığımız yağları verdiğimiz firmanın da çam sakızı küçük bir armağanı var. Bunu da sizlere veriyoruz, emeği geçen başta hoca hanım olmak üzere hepinizin gözlerinden öpüyorum" dedi.

 

 

           Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, daha sonra İrfan Kaynak İlk ve Orta Okulu öğrencilerine hediyelerini takdim etti.  Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap