ISPARTA TİCARET BORSASI, EĞİRDİR?DE ŞUBE AÇIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISPARTA TİCARET BORSASI, EĞİRDİR?DE ŞUBE AÇIYOR
Haberin Tarihi: 10.6.2016 22:24:00 - Okunma Sayısı:1617 defa okundu.

ITB tarafından mübarek Ramazan ayının huzur ve bereketli geçmesi dilekleriyle bu akşam bir iftar yemeği düzenlendi.

ISPARTA TİCARET BORSASI, EĞİRDİR’DE ŞUBE AÇIYOR

               Isparta Ticaret Borsası tarafından mübarek Ramazan ayının huzur ve bereketli geçmesi dilekleriyle bu akşam bir iftar yemeği düzenlendi.

               Eğirdir Yeşilada Mavigöl Otel’de düzenlenen iftar yemeğine Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Meclis Başkan Yrd. M. Ali Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hasan Hüseyin Özdamar, meclis üyeleri Ertuğrul Siyah, Levent Köklü ve Necati Türeli yanı sıra; Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya, Eğirdir Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıdoğan, Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın, Şoförler Odası Başkanı İsa Demiralay, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün, İlçe Tarım Müdürü Uğur Turgut, Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerimizin Başkan ve yöneticileri ile üyeler katıldı.

               İftar yemeği sonrasında Kanal32 TV’ye açıklamalarda bulunan Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Borsa olarak pek çok defa elma üretim ve pazarlamada incelemeler yapmaları için üyelerine yurtdışına seyahat imkânı sağladıklarını ifade ederek bu gezilere katılanların bilgi ve tecrübelerini aktaracakları bir ELMA ÇALIŞTAYI düzenleneceğini bildirdi. Adar, düzenlenecek çalıştaydan çıkacak fikir ve görüşler doğrultusunda yurt dışı satış ve pazarlamada bir yol haritası çizileceğini söyledi.

               Eğirdir’in elma üretiminde yurdumuzda söz sahibi olduğunu vurgulayan ITB Başkanı Ahmet Adar, Belediye Başkanı Ömer Şengöl ile bugün görüşmelerde bulunduklarını ve Isparta Ticaret Borsası’nın Eğirdir’de bir şube açmasına karar verildiğini bildirdi.

               Başkan Şengöl ise açıklamalarında, Isparta Ticaret Borsası’na her zaman destek olacaklarını ifade ederek, Köprübaşı’nda Eğirdir Belediyesi tarafından bir büro tesis edeceklerini ve Borsa işlemleri için vatandaşlarımızın Isparta’ya gitmek durumunda kalmayacaklarını dile getirdi.

               İftar yemeği sonrası sorularımızı cevaplayan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve ITB Başkanı Ahmet Adar, Elma Çalıştayı’nın önümüzdeki elma sezonu öncesi BAKA (Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı)  tarafından düzenleneceğini, Ticaret Borsası Eğirdir Şubesi’nin de yine önümüzdeki elma sezonu öncesi faaliyete geçeceğini açıkladılar.


Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap