Rögar'dan Kömür Çıktı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Rögar'dan Kömür Çıktı
Haberin Tarihi: 23.6.2016 14:51:00 - Okunma Sayısı:1767 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi ilçede bulunan yağmursuyu ve kanalizasyon logarlarında meydana gelebilecek kötü kokulara karşı çalışmalar başlattı.

Rögar'dan Kömür Çıktı  

 

           

            Eğirdir Belediyesi ilçede bulunan yağmursuyu ve kanalizasyon logarlarında meydana gelebilecek kötü kokulara karşı çalışmalar başlattı. Rögarlar temizleniyor.

            Eğirdir Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekipleri tarafından, ilçe merkezinde bulunan yağmursuyu ızgaraları ve kanalizasyon rögarlarında biriken pis su ve diğer atıklar temizleniyor.

            Izgara ve logarlarda yapılan temizlik çalışmaları Cami Mahallesi Kuruçeşme sokakta başladı. Çalışma kapsamında tıkanan veya kötü kokuya neden olan Izgara ve rögarların tamamen temizleneceği belirtildi. Esnafların kötü kokuyu şikayet etmesi üzerine yapılan çalışmalarda, bir rögarın içinden kürek dolusu kömür çıkması dikkat çekti. Yapılan temizlik neticesinde kötü kokuların da oluşmayacağı belirtildi.

 

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl yaptığı açıklamada, İlçe merkezinde rögar temizleme çalışmalarının başlatıldığını belirterek, bu konuda vatandaşların ekiplere yardımcı olmasını istedi. Rögarlara atılan plastik maddelerin tıkanmaya neden olduğunu ifade eden Şengöl, "Böyle bir durumda ilçede kanalizasyon sıkıntısı yaşanmakta bu da boru tıkanmaları, rögarlardan pis kokunun yayılmasına sebep olmaktadır yani şikayet eden de kirleten de bizleriz. Halkımız bu konuda daha dikkatli olursa bu tür koku ve tıkanıklıklar yaşanmaz" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap