Eğirdir, Triatlona Hazır...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir, Triatlona Hazır...
Haberin Tarihi: 12.7.2016 16:51:00 - Okunma Sayısı:1284 defa okundu.

Triatlon Koordinasyon Toplantısı Yapıldı...

Eğirdir, Triatlona Hazır...

 

Triatlon Koordinasyon Toplantısı Yapıldı…

 

Bu yıl 14’ncüsü düzenlenecek Triatlon yarışlarına bir süre önce Diyarbakır’da şehit olan Piyade Üsteğmen Enes Demir’in adı verildi.

            Eğirdir’de ulusal yarış yanında bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek ETU Akdeniz Kupası ile ETU Avrupa Kupası yarışları da yapılacak.

            Türkiye Triatlon Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve 29-30-31 Temmuz 2016 tarihlerinde yapılacak olan 14. Eğirdir Triatlon yarışları bünyesinde Eğirdir ETU Triatlon Avrupa Kupası, ETU Akdeniz Kupası, Şehit Piyade Üsteğmen Enes Demir Eğirdir Triatlonu, Aquatlonu ve Takım Triatlonu yer alacak. İki gün sürecek yarışlara 500 civarında yerli ve yabancı sporcunun katılımı bekleniyor.

            Türkiye Triatlon Federasyonu, Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediye Başkanlığı’nın organizasyonlarıyla düzenlenen ve bu yıl 14’ncüsü yapılacak olan Eğirdir Avrupa Kupası Triatlon yarışmalarının hazırlık çalışmaları devam ediyor.

            Uluslararası sporcuların katılımıyla gerçekleşecek olan Eğirdir Avrupa Kupası Triatlon yarışları için bugün saat 14.00’de Atabey Kaymakamı Eğirdir Kaymakam V. Doğan Kemelek başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi.

            Düzenlenen toplantıya; Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu, Jandarma Komutanı Yzb. Erhan Aslan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mahmut Oruç, Triatlon Federasyonu İl Temsilcisi Çetin Meydan, Yurt-Kur Eğirdir Müdür Yrd. Mustafa Erçevikbaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer, Zabıta Müdürü Gamze Göksu, Zabıta Komiseri Ayla Büyükçetin, Hal Müdürü Eşref Çatal, Eğirdir İlçe Sağlık Müdürlüğünden Sağlık Memuru İsmail Kazancı ve basın mensupları katıldılar.

            Kaymakam V. Doğan Kemelek, yarışmalarda görevli kurumların müdürleriyle görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

            Eğirdir Avrupa Kupası Triatlon koordinasyon toplantısında Triatlon Federasyonu İl Temsilcisi Çetin Meydan, şuana kadar 14 ülkeden 20 Bay, 7’si Bayan olmak üzere toplam 27 yabancı sporcunun kayıt yaptırdığını, Cuma ve Cumartesi günü yapılacak olan Eğirdir Triatlonu ve Aquatlon yarışmalarına 500 civarında yerli ve yabancı sporcunun katılacağını ifade etti.

            29-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacak olan Eğirdir Avrupa Kupası Triatlon yarışmalarının programı ise şu şekilde:

            EĞİRDİR TRİATLONU

             (29 TEMMUZ 2016 CUMA)

            Yarışma Statüsü         :  Ulusal Müsabaka

            Yarışma Kategorisi     : Genç, Yıldız, Yaş Grubu, Takım yarışları

            EĞİRDİR AQUATLONU (29 TEMMUZ 2016 CUMA)

            Yarışma Statüsü         :  Ulusal Müsabaka

             Yarışma Kategorisi    : Minikler A1-A2-A3

            EĞİRDİR AVRUPA KUPASI          

            (30 TEMMUZ 2016 CUMARTESİ)

            Yarışma Statüsü         : Uluslararası Müsabaka

            Yarışma Kategorisi     : Elitler (olimpik)

 
Haber: EMEL TURAN KARTAL (Eğirdir AKIN)

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap