MİLLETVEKİLİMİZ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ, KATLİAM GİBİ SÖKÜME ?DUR? DEDİ?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MİLLETVEKİLİMİZ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ, KATLİAM GİBİ SÖKÜME ?DUR? DEDİ?
Haberin Tarihi: 12.7.2016 18:22:00 - Okunma Sayısı:2328 defa okundu.

Tarihi Tren Garı yanında bulunan tarihi manevra makasının, adeta katliam yapılırcasına kesilip sökülmesine tepkiler büyüyor.

MİLLETVEKİLİMİZ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ,

-        YARAMIZA NEŞTERİ VURDU!..

-        KATLİAM GİBİ SÖKÜME “DUR” DEDİ…

Dün öğle saatlerinde, Tarihi Tren Garı yanında bulunan tarihi manevra makasının, adeta katliam yapılırcasına kesilip sökülmesine tepkiler büyüyor.

          “Yazıklar Olsun, Bir Tarih Ancak Böyle Katledilir…” başlıklı haberimiz üzerine derhal harekete geçen Eğirdir Belediyesi Fen İşleri ve Zabıta ekipleri, dün öğleden sonra bir tutanakla söküm kıyımını durdurmuştu.

Milli mücadele döneminde Batı Cephesinin en önemli menzil noktalarından biri olan Tarihi Tren Garı yanındaki, manevra makasının hunharca kesilip sökülmesinin haberini alan Ak Parti Isparta Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’in bugün Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Hurdasan Genel Müdürünü arayarak “sökümü durdurun” talimatını verdiği öğrenildi.

          Tarihi Tren Garı arazisinin, Isparta İl Özel İdaresi tarafından kiralanıp, bir rekreasyon alanı olarak halkımızın kullanımına açılması için çabalarını yakından bildiğimiz Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’in “hiçbir yanlışlığa tahammülümüz yok… Yapılan bir yanlış varsa üzerine gideriz…” dediği ifade edildi.

          Milletvekilimiz S. Sadi Bilgiç’e hassasiyetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap