TARİHİN KATLEDİLMESİ, ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARI KORUMA KURULU?NDA?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TARİHİN KATLEDİLMESİ, ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARI KORUMA KURULU?NDA?
Haberin Tarihi: 12.7.2016 19:11:00 - Okunma Sayısı:1410 defa okundu.

Belediye Başkanı Ömer Şengöl, kıyım gibi sökümün, belediyeye hiçbir bilgi verilmeden yapılmaya çalışıldığını ve bir tutanakla, katliam gibi sökümün durdurulduğunu açıkladı.

TARİHİN KATLEDİLMESİ, ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARI KORUMA KURULU’NDA…

               Dün öğle saatlerinde, Eğirdir Tarihi Tren Garı yanında bulunan manevra makasının katledilircesine sökümü, akşam saatlerinde Eğirdir Belediyesi Fen İşleri ve Zabıta ekiplerince durdurulmuştu.

               Bugün gazetemize bilgi veren Belediye Başkanı Ömer Şengöl, kıyım gibi sökümün, belediyeye hiçbir bilgi verilmeden yapılmaya çalışıldığını ve bir tutanakla, katliam gibi sökümün durdurulduğunu açıkladı. Dün akşam saatlerinde Isparta Müze Müdürlüğü ekiplerinin de “manevra makası” alanına geldiklerini söyleyen Başkan Şengöl, Eğirdir Belediyesi ve Isparta Müze Müdürlüğü tarafından tutulan tutanaklar ile çekilen fotoğrafların, Antalya Kültür Varlıkları Koruma Kurulu’na acilen ulaştırıldığını ve önümüzdeki günlerde kurul ekiplerinin Eğirdir’e gelerek yerinde inceleme yapacaklarını söyledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap