Vali Günaydın, tutuklu ve açığa alınanların sayısını açıkladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Vali Günaydın, tutuklu ve açığa alınanların sayısını açıkladı
Haberin Tarihi: 25.7.2016 13:26:00 - Okunma Sayısı:1831 defa okundu.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve Emniyet Müdürü Halil Altan Isparta’da gazetecilerle bugün saat 10.30’da kahvaltıda bir araya geldi.

Vali Günaydın, tutuklu ve açığa alınanların sayısını açıkladı

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve Emniyet Müdürü Halil Altan Isparta’da  gazetecilerle bugün saat 10.30’da kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Isparta Valisi Şehmus Günaydın, FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında ilimizde tutuklanan, gözaltı ve açığa alınanlarla ilgili bilgiler verdi.

 Vali Günaydın, "Devam eden soruşturmalar sonucunda Isparta’da 36 tutuklu, 6 gözaltı, 3 adli kontrol ve 3’de serbest olmak üzere toplam 48 kişi hakkında adli işlem yapılmıştır. Milli Eğitim’de 574 kişi, AFAD’ta 1 kişi, Gıda Tarım’da 1 kişi, Defterdarlık 3, Gençlik Spor Müdürlüğü’nde 2 kişi, Müftülük’te 12 kişi, DSİ’de 5, YURTKUR’da 3, Gümrük 1 ve Sosyal Güvenlik’te 1 kişi açığa alındı. İlçelerimizde de Uluborlu Kaymakamlığı’nca 1 kişi, Aksu Kaymakamlığı’nca 3 kişi açığa alınmıştır. Emniyet’ten te 64 kişi açığa alınmıştır. Bu konudaki adli işlemler devam ediyor. İfadeler alındıkça, yeni delillere ve bilgilere ulaşıldıkça bu sayı sürekli artıyor. Bu işlemlerin tamamı hukuk içerisinde ve çok titiz şekilde devam ediyor. Bunun dışında bizim açıklamalarımız dışındaki açıklamalara gerek çalışanlarımızın gerekse vatandaşlarımızın itibar etmemesini bekliyoruz" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap