Klasik Müzik Festivali'nden tiyatro gösterisi KÜÇÜK PRENS

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Klasik Müzik Festivali'nden tiyatro gösterisi KÜÇÜK PRENS
Haberin Tarihi: 10.8.2016 16:51:00 - Okunma Sayısı:3372 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Eğirdir Klasik Müzik Festivali kapsamında tiyatro gösterisi düzenlenecek.

Klasik Müzik Festivali'nden tiyatro gösterisi KÜÇÜK PRENS

           

            . Küçük Prens adlı oyun 12 Ağustos 2016 Cuma günü saat 19.00'da Vergi Dairesi üzerinde bulunan Belediye Toplantı Salonu'nda gösterime girecek.

 

            1940'lı yıllarda yazılan ve daha önce defalarca sinemaya uyarlanan Küçük Prens isimli hikaye, şimdi de Eğirdir Klasik Müzik Festivali'nde tiyatro gösterisi olarak halkın izlenimine sunulacak.

 


            Antoine de Saint-Exupéry'in senaryosunu yazdığı, Heran Akkaynak'ın yönetmenliğini üstlendiği, Ayşe Özkan'ın Yönetmen Yardımcılığını yaptığı, Canset Özge Can'ın müzik ve kostümünü, Zeynep Kökten'in makyajını hazırladığı, orkestrada Merve Kuşoğlu ve Devrim Büyükbayraktar'ın bulunduğu tiyatro bir aylık hazırlık çalışmasının ardından halka ücretsiz olarak sunulacak. Tiyatroda oyuncu olarak Ege Güven, Ahmet Öztürk, Yiğit Ata Öztürk,  Ahmet Ege İstanbullu, Eva Kamış, Sabiha Adatekin, Ekin Altundaş, Nilsu Eroğlu, Nimet Bulucu, Ayşenaz Kurt, Dilek Kurt, Derin Karaca ve Melisa Aybar sahnede yer alacaklar.

 

 

            Eğirdir Klasik Müzik Festivaline katılan kursiyerlerin oyuncu olarak yer aldığı Küçük Prens adlı oyunda 12 Ağustos 2016 Cuma günü saat 19.00'da Vergi Dairesi üzerinde bulunan Belediye Toplantı Salonu'nda ücretsiz olarak sergilenecek.

 

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap